SPEEDWELL a obținut autorizația de construire pentru a 3-a clădire din TRIAMA Residence și lansează vânzările pentru un nou stoc de apartamente

BUCURESTI - 14 iulie 2022

Comunicat tip General in Imobiliare

Live site

SPEEDWELL începe vânzările pentru a treia și ultima faza din TRIAMA Residence, ansamblul rezidențial dezvoltat în București. Această etapă vine odată cu obținerea autorizației de construire și a vânzării stocului disponibil de unități din primele două faze ale proiectului.

Triama Residence

Triama Residence

 Ne bucură faptul că ne apropiem de linia de sosire cu TRIAMA Residence. Ne-am dorit să oferim un proiect rezidențial de înaltă calitate celor care sunt atașați de acest cartier, dar și o alternativă de locuire celor care nu erau încă familiarizați cu zona. Credem că am reușit să facem acest lucru și suntem bucuroși să vedem că proprietarii din cadrul ansamblului apreciază calitatea proiectului nostru. TRIAMA Residence va crea o comunitate mai mare și va contribui la remodelarea zonei. 

Jan Demeyere, Arhitect si Co-Fondator Speedwell

TRIAMA Residence, ansamblul rezidențial dezvoltat de SPEEDWELL în estul Bucureștiului, este format din trei clădiri și oferă un total de 202 apartamente. După ce a vândut 95% din stocul disponibil în primele două clădiri ale proiectului, SPEEDWELL o lansează pe cea de-a treia. Dezvoltatorul a obținut recent autorizația de construire pentru această clădire.

Noul stoc include apartamente cu 2 și 3 camere, de calitate superioară, dar, în același timp la un preț accesibil, cu compartimentări eficiente, terase spațioase și o înălțime liberă de 2,75m. Ultima fază a proiectului va oferi un total de 67 de apartamente, locuri de parcare subterane și un spațiu de joacă pentru copii, disponibil pentru toți locuitorii din TRIAMA.

Situat pe strada Baia de Aramă, lângă Bulevardul Basarabia și la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian, ansamblul TRIAMA Residence beneficiază de o locație bine conectată la zonă și oraș. Acesta oferă acces rapid către diferite mijloace de transport public și arterele de drum principale, inclusiv puncte de interes, cum ar fi centrul comercial Mega Mall, Arena Națională, parcuri și școli. Un magazin Profi este disponibil la parterul primei clădiri a proiectului.

"Ne bucură faptul că ne apropiem de linia de sosire cu TRIAMA Residence. Ne-am dorit să oferim un proiect rezidențial de înaltă calitate celor care sunt atașați de acest cartier, dar și o alternativă de locuire celor care nu erau încă familiarizați cu zona. Credem că am reușit să facem acest lucru și suntem bucuroși să vedem că proprietarii din cadrul ansamblului apreciază calitatea proiectului nostru. TRIAMA Residence va crea o comunitate mai mare și va contribui la remodelarea unei zone care este în creștere.", a declarat Jan Demeyere, Arhitect și Co-Fondator SPEEDWELL.

Faza 1 a proiectului este sold out, iar proprietarii s-au mutat în prima jumătate a anului 2021, în timp ce stocul de apartamente din Faza 2 este aproape complet vândut, iar lucrările de construcție pentru aceasta sunt în curs de desfășurare, într-un stadiu avansat.

Despre SPEEDWELL

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, TRIAMA Residence, THE IVY, MIRO și SPACEPLUS în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE CITY în Râmnicu-Vâlcea.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să aveți în vedere următoarele detalii de contact:

Elena Dumitru, Marketing Manager SPEEDWELL

+4 0747 494 216

elena.dumitru@speedwell.be

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/speedwell/speedwell-a-obtinut-autorizatia-de-construire-pentru-a-3-a-cladire-din-triama-residence-si-lanseaza-vanzarile-pentru-un-nou-stoc-de-apartamente