Un nou contract de închiriere a fost semnat pentru o suprafață de 1.000 mp la SPACEPLUS, proiectul industrial dezvoltat de SPEEDWELL

BUCURESTI - 12 decembrie 2022

Comunicat tip General in Imobiliare

Live site

SPEEDWELL și Arhivatorul au semnat recent un contract de închiriere pe o perioadă de 7 ani, pentru o suprafață de 1.000 mp în depozitul SPACEPLUS. Această tranzacție vine ca urmare a procesului de expansiune prin care trece firma Arhivatorul.

SPACEPLUS

Jan Demeyere, Arhitect si Co-Fondator Speedwell

SPACEPLUS oferă spații de depozitare de înaltă calitate IMM-urilor care se extind și sunt în căutare de soluții flexibile.

Proiectul dezvoltat de SPEEDWELL pune la dispoziție un total de 10.000 mp de spații de depozitare, cu suprafețe cuprinse între 400 și 600 mp și o înălțime liberă de 6m. Datorită modularității conceptului, chiriașii pot alătura mai multe unități pentru a ajunge la suprafața dorită.

După livrarea Fazei 1 a proiectului, primul din acest segment de piață pentru dezvoltatorul SPEEDWELL, SPACEPLUS aduce împreună tot mai mulți chiriași sub același acoperiș. Una dintre primele companii care închiriează spațiu în cadrul SPACEPLUS este Arhivatorul.

Înființată în anul 2015, Arhivatorul este prima companie din România care a dezvoltat o soluție completă și integrată de business management „ZERO HÂRTII pe birouri”, cu scopul de a elimina hârtia din procesul de lucru și de a digitaliza companiile, prin patru pași simpli: arhivare fizică și depozitare documente, retro-digitizarea arhivei și stocarea documentelor scanate, digitalizarea companiilor prin soluții de business management, semnătură digitală și arhivă electronică legală.

În urma unui ritm constant de creștere și deschiderea mai multor sedii în Cluj și Timișoara, Arhivatorul iși extinde afacerea în capitală, mulțumită unui spațiu adaptat nevoilor acestuia, oferit de SPACEPLUS.

SPACEPLUS se adresează nevoilor IMM-urilor care necesită unități de depozitare standardizate sau pot fi folosite cu scop de producție, alegerea perfectă pentru Arhivatorul, în căutare de spații de depozitare cu clasă de rezistență ridicată la incendiu.

Mai mult, toate spațiile de depozitare SPACEPLUS au sprinklere încorporate, iar conceptul pune la dispoziție și servicii suplimentare, precum încălzire cu termostat reglabil individual în fiecare spațiu, și zone amenjatate, destinate birourilor.

Situat aproape de ieșirea spre autostrada A1, în nord-vestul Bucureștiului, SPACEPLUS oferă acces direct către șoseaua de centură și o conexiune rapidă spre și dinspre centrul orașului.

"Prin intermediul SPACEPLUS, ne-am dorit să introducem pe piața din România un produs care să ofere unități de înaltă calitate, cu diverse funcțiuni incorporate, pregătite să găzduiască firme precum Arhivatorul. Vorbim aici despre întreprinderile mici și mijlocii care urmăresc să se extindă, efort pe care l-am susținut întotdeauna. Prin urmare, suntem recunoscători că valoarea conceptului SPACEPLUS este recunoscută și că proiectul nostru poate contribui la creșterea altor întreprinderi.", a declarat Jan Demeyere, Arhitect și Co-Fondator SPEEDWELL.

Lucrările de construcție au început în noiembrie 2021, iar prima fază a proiectului a fost livrată în august 2022.

Planul SPEEDWELL este de a transforma conceptul SPACEPLUS într-un brand național, prin dezvoltarea mai multor locații în principalele orașe ale României.

Despre SPEEDWELL

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, THE IVY, TRIAMA Residence, MIRO și SPACEPLUS în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE CITY în Râmnicu-Vâlcea.

Pentru mai multe informații, persoana de contact este:

Elena Dumitru, Marketing Manager SPEEDWELL    office@speedwell.be

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/speedwell/un-nou-contract-de-inchiriere-a-fost-semnat-pentru-o-suprafata-de-1-000-mp-la-spaceplus-proiectul-industrial-dezvoltat-de-speedwell