Apel de Sarbatori catre Companiile si Firmele din Romania platitoare de impozit pe profit

Sepreus - 14 decembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Constructii, Industrie, Imobiliare

Cu ocazia sfarsitului de an, asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” (www.sperantapentruromania.ro) face un apel catre toate firmele si companiile din Romania platitoare de impozit pe profit sa ni se alature in campaniile umanitare cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. La final de an, fiecare firma / companie va trebui sa isi plateasca impozitul pe profit catre stat. Prin Legea Sponsorizarii, firmele / companiile din Romania platitoare de impozit pe profit pot directiona 20% din impozitul pe profit catre actiuni umanitare printr-un ONG / asociatie umanitara.

Directioneaza 20% din impozitul pe profit

Directioneaza 20% din impozitul pe profit

Cu ocazia sfarsitului de an, asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” (www.sperantapentruromania.ro) face un apel catre toate firmele si companiile din Romania platitoare de impozit pe profit sa ni se alature in campaniile umanitare cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. La final de an, fiecare firma / companie va trebui sa isi plateasca impozitul pe profit catre stat.

Prin Legea Sponsorizarii, firmele / companiile din Romania platitoare de impozit pe profit pot directiona 20% din impozitul pe profit catre actiuni umanitare printr-un ONG / asociatie umanitara. Astfel, 20% din impozitul pe care dvs il datorati statului, il puteti dona in campanii si actiuni umanitare, FARA SA VA COSTE NIMIC, fara sa pierdeti nimic.

Oricum, cei 20% va trebui sa ii dati statului ca impozit. Daca statul roman va permite sa directionati 20% din impozitul pe profit catre copii orfani, mame vaduve, copii strazii, batranii strazii, etc, de ce nu ati face lucrul acesta?

 

CE TREBUIE SA FACETI


1. Cereti un contract de sponsorizare pe adresa de email: infosperanta@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098, sau descarcati-l de AICI

2. Se va incheia un contract de sponsorizare intre asociatia noastra umanitara si compania / firma dvs;

Conform Codului Fiscal aflat în vigoare, Titlul 2, Cap. II, art.21, alin.4 p: Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente dacă totalul acestor cheltuileli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

– Se încadrează în 3 la mie din cifra de afaceri;
– Nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

3. Cu ajutorul donatiei firmei dvs, noi vom rezolva cazurile umanitare de mai jos. Fiecare actiune de ajutor va fi filmata iar la final veti putea vedea video cum aceste persoane nevoiase au fost ajutate.

4. De asemenea, compania / firma dvs va beneficia de promovare prin rapoartele umanitare care vor fi realizate dupa rezolvarea acestor cazuri umanitare, care vor fi distribuite in mediul online si prin comunicate de presa.

 

Prin directionarea a 20% din impozitul pe profit catre asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' veti ajuta: copii orfani, mame vaduve, batrani singuri si neputinciosi, batranii strazii, copii strazii, etc.

Toate cazurile umanitare care vor fi ajutate le puteti vedea video AICI sau pe site-ul nostru www.sperantapentruromania.ro

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe email: infosperanta@gmail.com sau telefonic: 0749 402 098

Despre Misiunea Speranta pentru Romania

Asociatia Speranta pentru Romania este dedicata activitatilor umanitare, venind in sprijinul celor mai dezavantajate categorii sociale: batranii strazii, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, copii bolnavi de cancer si leucemie.