S-a lansat primul portal online de anunturi umanitare

Sepreus - 8 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, ONG, Social

Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania a lansat primul portal online de anunturi umanitare . Se doreste ca acesta sa fie o mana de ajutor pentru cei care doresc sa isi faca auzita problema lor si care au nevoie de ajutor umanitar din partea semenilor.

Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania si-a inceput activitatea in primavara anului 2006, la initiativa unui grup de tineri voluntari din zona Banatului. Actiunile noastre umanitare s-au axat in prima faza pe ajutorarea familiilor sarace si a batranilor singuri si neputinciosi din zona de vest a tarii. Cu cat lucram mai mult ne-am dat seama ca nevoile acestora sunt si mai mari. Astfel, in urma cu 3 ani de zile am deschis un adapost permanent pentru batranii strazii in comuna Batar, jud. Bihor. Aici, zilnic 40 de batrani marea lor majoritate luati de pe strada, primesc adapost, ingrijire, hrana si dragostea unei familii. Actiunile noastre s-au extins si pentru copii strazii, de cateva ori pe ani desfasuram actiuni umanitare oferind o masa calda copiilor strazii din Bucuresti. Acum insa, cea mai importanta activitate pe care o desfasuram este ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie. Aceasta implicare ne aduce si cea mai mare satisfactie sufleteasca stiind ca si noi contribuim direct la salvarea de vieti, mai ales a unor copii. Toate aceste activitati sunt prezentate pe larg pe site-ul nostru oficial: www.sperantapentruromania.ro

In ultimii ani, asociatia noastra a fost asaltata cu zeci de cereri de ajutor din partea persoanelor aflate in dificultate. In felul acesta ne dam seama cat de multe persoane au nevoie de ajutor.

Din pacate insa, nu putem interveni decat in foarte putine cazuri. Este peste puterile noastre fizice si financiare sa rezolvam fiecare cerere de ajutor umanitar . Facand o cautare pe google.ro ne-am dat seama ca nu exista nici un portal specializat exclusiv pe anunturi umanitare. Nu exista nici un site care sa poata prelua fluxul de cereri in acest sens.

In acest context, asociatia umanitara Speranta pentru Romania a pregatit si a lansat de curand primul portal online dedicat anunturilor umanitare. Oricine doreste poate sa posteze gratis anunturi umanitare. De asemenea, orice anunt umanitar venit la noi pe email, este postat direct de noi pe site-ul de anunturi umanitare.

Speram ca noul site sa devina o punte de legatura intre cei care pot si doresc sa ajute oameni aflati in nevoi si cei care au nevoie de ajutorul si sprijinul nostru.

Cu respect

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Despre Misiunea Speranta pentru Romania

Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania este dedicata actiunile de caritate si ajutor umanitar, in mod special in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, batranii strazii, familii sarace, etc.