Salvati batranii strazii

Sepreus - 11 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Constructii, Finante / Contabilitate, Industrie

Numarul batranilor care ajung in strada este in crestere de la an la an. Lucrul acesta este ingrijorator. Cei mai multi dintre batrani sunt alungati in strada de proprii lor copii sau au fost inselati de diverse persoane care le-au luat casele si proprietatile.

batranii strazii

batranii strazii

Pe cei mai multi dintre batranii strazii ii intalnim in garile marilor orase, cersind pe la colturile de strada, rascolind tomberoanele de gunoi sau hoinarind pe strazi. Noaptea dorm pe unde apuca, pe sub poduri, in gari, etc.

Dincolo de toate aceste aspecte, cea mai crunta durere pentru acesti batrani ai nimanui este singuratatea. Dorul de familie, de copii, de nepoti, ii macina zi de zi.

In acest context, asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania a deschis doua adaposturi permanente pentru batranii strazii in com. Batar, jud. Bihor si com. Cermei, jud. Arad. In grija noastra se afla 53 de batrani ai strazii, dintre care 14 sunt paralizati la pat si necesita o ingrijire speciala din partea noastra.

In fiecare zi, batranii strazii din grija noastra primesc GRATIS si permanent: adapost, hrana, ingrijire si dragostea unei familii.

Toate acestea sunt posibile doar cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri. Toti acesti batrani ai strazii sunt intretinuti numai din donatii si sponsorizari.

Noi nu percepem taxa sau pensiilor lor pentru aceasta activitate. Chiar daca am face acest lucru, cei care au pensii, sunt foarte mici, insa cei mai multi nu au nici cea mai mica pensie.

Cea mai mare nevoie pe care o avem la aceste doua adaposturi pentru batranii strazii sunt alimentele si pampers. Nu este usor ca zi de zi sa oferi 3 mese pe zi pentru 53 de persoane si medicamente. Lunar se cheltuiesc 1300 lei numai pentru pampers pentru cei paralizati la pat.

Facem un apel la dvs, cei care doriti sa faceti un bine acestor batrani, sa ne ajutati cu alimentele de care avem atata nevoie zi de zi.

Sarbatorilor de Iarna sunt ocazia in care fiecare dintre noi suntem deschisi pentru a ajuta pe cei aflati in nevoie de langa noi. Acesti batrani ai strazii au nevoie de ajutorul nostru, au nevoie de: alimente, medicamente, pampers si lemne de foc.

Cei care va simtiti indemnati sa ii ajutati, o puteti face folosind modalitatile de donatie de mai jos.

Cei care doriti, ne puteti vizita personal la unul dintre cele doua adaposturi pentru batranii strazii.

Cei care doriti sa donati direct alimente, va rugam sa ne contactati la telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833, sau email: infosperanta@gmail.com

Pentru cei care doriti sa donati, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. Prin transfer bancar / ordin de plata, aici:

La Raiffeisen Bank

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

 BCR Bank

IN LEI: RO 31 RNCB 001 813 827 99 00001

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Despre Misiunea Speranta pentru Romania

Asociatia Speranta pentru Romania este dedicata activitatilor umanitare, venind in sprijinul celor mai dezavantajate categorii sociale: batranii strazii, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, copii bolnavi de cancer si leucemie.