Vezi Video – 14 batrani ai strazii paralizati au un nou adapost

Sepreus - 7 februarie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, ONG

La inceputul lunii Decembrie 2013 asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania a ajutat la deschiderea unui nou adapost pentru batranii strazii paralizati, in com. Cermei, jud. Arad. De acest nou adapost vor beneficia 14 batrani ai strazii paralizati. Acestia au fost alungati in strada de propriii lor copii sau s-au imbolnavit in timp ce locuiau in strada. O parte dintre ei sunt adusi de spitalele de urgenta din Arad sau Oradea. Asociatia noastra s-a ocupat de strangerea donatiilor pentru a putea fi finalizate amenajarile interioare, dupa s-a cumparat si instalat incalzirea centrala si au fost cumparate lemnele de foc pentru aceasta iarna.

batranii strazii

batranii strazii

Cu ajutorul dvs noul adapost pentru batranii strazii dispune de 15 locuri, bucatarie, grup sanitar si incalzire centrala. In aceasta iarna cei 14 batrani ai strazii paralizati se vor putea bucura de noul adapost si caldura. Multumim sponsorilor si donatorilor nostri, cei care ati facut posibil ca acesti batrani sa se poata bucura de Sarbatorile de Iarna avand toate conditiile necesare.

Asociatia noastra se ocupa de strangerea de fonduri pentru doua adaposturi pentru batranii strazii din com. Batar, jud. Bihor (40 de batrani ai strazii) si cel din com. Cermei, jud. Arad (14 batrani). Acestea sunt administrate de Marcel Tanase impreuna cu familia lui. Lucrarea pe care aceasta familie o face pentru acesti oameni ai nimanui este extraordinara si merita aprecierea si sprijinul nostru.

De asemenea, in com. Cermei, jud. Arad, Marcel Tanase a inceput construirea unui nou adapost pentru batranii strazii care va avea 60 de locuri. Noua constructie este ridicata in acest moment pana la nivelul centurii, urmand ca in aceasta primavara sa se continue lucrarile de amenajare. Asociatia noastra se va implica in continuare in gasirea de sponsori care sa sustina actiunea pe care Marcel Tanase a inceput-o aici in folosul batranilor strazii.

Batranii strazii paralizati beneficiaza de ajutorul nostru datorita dvs, sponsorii si donatorii nostri:

LeasePlan Romania

Biserica Romana din Viena

Echipa romana de Fotbal din Viena ,,Cristal Boys”

Fundatia ,,Sfintii Mucenici Iulian si Iuliana”

Grupul de romani din Basel Elvetia

Cu respect

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Despre Misiunea Speranta pentru Romania

Asociatia Speranta pentru Romania este dedicata activitatilor umanitare, venind in sprijinul celor mai dezavantajate categorii sociale: batranii strazii, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, copii bolnavi de cancer si leucemie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/speranta-pentru-romania/vezi-video-14-batrani-ai-strazii-paralizati-au-un-nou-adapost