VEZI VIDEO - 55 de batrani ai strazii au primit alimente de Sarbatori

Sepreus - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, ONG, Imobiliare, CSR

Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania ajuta doua adaposturi pentru batranii strazii, in com. Cermei, jud. Arad, si com. Batar, jud. Bihor. In total, oferim ajutor pentru 55 de batrani ai strazii dintre care 14 sunt paralizati la pat. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna ne-am implicat in gasirea de sponsori pentru alimente. Zilnic si gratis acestia primesc din partea fam. Tanase, hrana, adapost si ingrijire. Cei mai multi dintre acestia au fost alungati in strada de proprii lor copii. Unii dintre acestia au fost luati din gari, din canale, din gropile de gunoi, de pe strada, etc.

batranii strazii

batranii strazii

Nu este o misiune usoara ca sa oferi zilnic 3 mese pe zi pentru 55 de persoane doar din donatii si sponsorizari fara sa ai nici un fel de venit. Pe langa cheltuielile zilnice cu hrana, sunt cheltuieli mari cu medicamentele, intretinerea adaposturilor, lemne de foc, curent, apa, etc. Cu toate acestea cea mai mare nevoie raman alimentele care sunt cumparate sau sunt primite din donatii. Ocazia Sarbatorilor de Iarna este deosebita pentru ca multi dintre noi ne gandim la semenii nostri aflati in nevoi. Ocazia Sarbatorilor de Iarna din acest an fost fost o binecuvantare pentru batranii strazii din cele doua adaposturi pentru ca cineva s-a gandit la ei ca sa le ofere alimente de Sarbatori.

Multumim companiei LeasePlan pentru ajutorul oferit pentru ca acesti batrani sa poata beneficia de alimente de Sarbatori. Cu ajutorul lor, am reusit sa ne procuram din timp cantitatea de cartofi de care avem nevoie pentru tot anul, cat si alimente pentru luna Decembrie.

Cu respect

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Despre Misiunea Speranta pentru Romania

Asociatia Speranta pentru Romania este dedicata activitatilor umanitare, venind in sprijinul celor mai dezavantajate categorii sociale: batranii strazii, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, copii bolnavi de cancer si leucemie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/speranta-pentru-romania/vezi-video-55-de-batrani-ai-strazii-au-primit-alimente-de-sarbatori