VEZI VIDEO - Peste 400 de persoane sarace au primit alimente de Sarbatori

Sepreus - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Industrie, ONG

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna asociatia noastra umanitara a organizat un nou proiect de ajutor umanitar pentru cele mai sarace familii care sunt in atentia noastra, pe raza judetelor: Bihor, Caras Severin, Arad, Timis si Hunedoara. Actiunea s-a desfasurat cu ajutorul sponsorilor nostri care au sustinut acest proiect umanitar cu fonduri pentru cumpararea alimentelor. Actiunea s-a desfasurat in perioada 20-31 Decembrie. In total au fost aproximativ 100 de familii care au primit alimente din partea noastra, totalizand peste 400 de persoane care au beneficiat de ajutorul nostru. Odata cu distribuirea alimentelor, fiecare familie care avea copii la scoala a primit din partea noastra si rechizite scolare. Fiecare familie a primit un pachet consistent cu alimentele de baza: faina, ulei, zahar, cozonac, malai, margarina, fasole, orez, paste fainoase, suc de tomate, pateuri, etc.

copii saraci

copii saraci

Cele mai multe familii ajutate au fost din zona Hunedoara (Valea Jiului), jud. Caras Severin (zona Oravita-Bozovici), si zona Muntilor Apuseni (com. Varfurile). Acest ajutor a adus bucurie in sufletele acestor oameni, mai ales pentru cei batrani care traiesc dintr-o pensie foarte mica, cat si al familiilor sarace care aveau multi copii. Cele mai multe familii ajutate, traiesc la limita saraciei. Cei mai multi dintre acestia nu au loc de munca datorita zonei sarace, si traiesc numai din alocatia copiilor.

Dorim sa multumim sponsorilor nostri pentru ca ne-au sustinut in acest proiect umanitar. Datorita lor am reusit sa le aducem aceasta bucurie in inima acestor oameni nevoiasi. Fiecare din familiile ajutate, au avut ceva mai mult pe masa cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Aducem multumiri speciale firmei LeasePlan Romania pentru ajutorul oferit.

In galeria foto de mai jos va prezentam doar o parte din cei care au fost ajutati.

Cu respect

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Despre Misiunea Speranta pentru Romania

Asociatia Speranta pentru Romania este dedicata activitatilor umanitare, venind in sprijinul celor mai dezavantajate categorii sociale: batranii strazii, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, copii bolnavi de cancer si leucemie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/speranta-pentru-romania/vezi-video-peste-400-de-persoane-sarace-au-primit-alimente-de-sarbatori