Seminar 'Solutii de iluminare in amenajarile interioare' la Sphera Building Center

BUCURESTI - 8 februarie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Joi, 21 februarie, ora 17,00, Sphera Building Center va invita la sediul sau, din str. Serg. Nutu Ion nr. 44 (Zona Razoare), sa luati parte la seminarul ”Solutii de iluminat in amenajarile interioare”, sustinut de lector drd. arh. Cristina Pana

Seminar 'Solutii de iluminare in amenajarile interioare' la Sphera Building Center

Aportul de lumina intr-o locuinta este unul din factorii care contribuie decisiv la crearea unei atmosfere confortabile, personalizate. Arh. Cristina Pana va vorbi in cadrul acestui seminar despre iluminatul artificial ca element de baza al designului interior, despre relatia dintre lumina si arhitectura, in termeni de stil, textura si culoare, despre integrarea functionala, constructiva si formala a sistemului de iluminat artificial in diverse zone ale locuintei, dar si despre tendintele din acest domeniu. De asemenea, vor fi prezentate si studii de caz referitoare la nivelul de iluminare, alegerea surselor si corpurilor de iluminat pentru diferite functiuni ale locuintei.
La acest seminar vor participa si companiile Sirius Therm, importator al produselor de mobilier PIFU, Belgia, CP Italia, reprezentanta in Romania a companiei italiene producatoare de vopsele cu acelasi nume, Alto Construction Materials, ce activeaza in cadrul domeniului prelucrarii lemnului, printre produsele sale numarandu-se parchetul din lemn masiv din esente exotice si europene, precum si Volhovet Romania, distribuitor al producatorului rus de usi din lemn.
Vizitele la standurile acestor companii vor avea loc dupa prelegere si vor include prezentari de produse, precum si o demonstratie practica a specialistilor de la CP Italia de realizare a catorva efecte decorative in diverse palete cromatice.

Despre Sphera Building Center

Sphera Building Center este primul complex expozitional pentru constructii, arhitectura, design interior si consultanta in domeniu precum si un centru pentru seminarii, expozitii, cursuri si targuri. Sphera Building Center s-a lansat in 2004, iar in prezent are un spatiu de 5.000 metri patrati pentru mai mult de 100 de expozanti

Pentru inscrieri si mai multe detalii ne puteti contacta la:
tel.: 021/319.07.61
mobil: 0724/34.32.57

laura@spheracenter.ro