Siguranta in exploatarea spatiului din cladirile de birouri

BUCURESTI - 14 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Vineri, 18 ianuarie 2008, ora 15.00, la sediul Sphera Building Center din str. Serg. Nutu Ion nr. 44, are loc seminarul “Siguranta in exploatarea spatiului din cladirile de birouri. Referinte normative si cerinte de calitate” sustinut de conf. dr. arh. Gabriel Negoescu

Siguranta in exploatarea spatiului din cladirile de birouri

Anul 2008 incepe la Sphera Building Center cu un eveniment dedicat profesionistilor din domeniul constructiilor.
Vineri, 18 ianuarie 2008, ora 15.00, la sediul din str. Serg. Nutu Ion nr. 44, are loc seminarul “Siguranta in exploatarea spatiului din cladirile de birouri. Referinte normative si cerinte de calitate” sustinut de conf. dr. arh. Gabriel Negoescu. Totodata, vor fi prezente si companiile partenere Carpet&More, Electro Daniella, Business Class, Rhin Pri Danube si Delta Design, care vor prezenta produse din portofoliul propriu ce corespund exigentelor de exploatare in siguranta a spatiilor de birouri.
Seminarul va cuprinde expunerea sustinuta de conf. dr. arh. Gabriel Negoescu in cadrul careia se vor prezenta principalele referinte normative de siguranta in exploatare, incadrarea acestora in sistemul cerintelor de calitate, adaptarea constructiilor la nevoile persoanelor cu handicap si se vor face referiri la modul de calculare a coeficientului de frecare a pardoselilor. Mai mult, se vor oferi detalii despre primul normativ intern realizat la cerere pentru BCR in vederea utilizarii in siguranta a spatiilor proprii de birouri.
Printre produsele prezentate de companiile participante la acest eveniment se numara mocheta rezistenta la foc si parchetul tratat special, corpuri de iluminat industrial, pentru mediu cu pericol de explozie, sisteme de iluminat de siguranta si avarie, gresie pentru pardoseli cu trafic intens, pardoseli din lemn abrazive pentru exterior, dar si produse speciale pentru pardoseli cu sistem de siguranta ridicat.

Despre Sphera Building Center

Sphera Building Center este primul complex expozitional pentru constructii, arhitectura, design interior si consultanta in domeniu precum si un centru pentru seminarii, expozitii, cursuri si targuri. Sphera Building Center s-a lansat in 2004, iar in prezent are un spatiu de 5.000 metri patrati pentru mai mult de 100 de expozanti

Pentru inscrieri si mai multe detalii ne puteti contacta la:
tel.: 021/319.07.61, int. 213
Departamentul Evenimente
Persoana de contact: Elena Popescu
tel: 0724/34.32.57
elena@spheracenter.ro