CityCards -- un nou concept, o noua imagine, un nou web-site!

BUCURESTI - 14 aprilie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

SPIN Media continua pe linia inovatiei in segmentul de publicitate in-door, prin lansarea site-ului CityCards, oferind detalii despre unul dintre cele mai creative si eficiente instrumente de comunicare a mesajelor prin publicitatea printata.

CityCards -- un nou concept, o noua imagine, un nou web-site!

Dupa ce a lansat recent pe piata locala serviciul CityCards, un canal de comunicare cu priza foarte larga la publicul din SUA si Europa de vest, SPIN Media lanseaza oficial site-ul www.citycards.ro , deschis publicitarilor din Romania cu informatii complete despre cum sa transmiti mesaje invaluite in umor, intr-o forma placuta, apropiata de consumator, astfel incat ele sa fie retinute cat mai usor si concretizate in consum.
In acest fel, site-ul www.citycards.ro vine cu informatii proaspete despre intregul proces de creatie, design, productie si DTP al cartolinelor, precum si despre cei care fac deja publicitate prin acest canal si motivele care ii fac sa apeleze la aceasta metoda.
Nu evitati sectiunea “Galerie”, acolo unde sunt postate si actualizate permanent cele mai noi lucrari, ultimele cartolinele concepute si distribuite sub marca CityCards, precum si sectiunea “Advertising cultural”, unde explicam concis de ce CityCards echilibreaza perfect balanta intre arta si publicitate.
Si pentru ca ne propunem sa incurajam permanent noile talente in creatie, CityCards provoaca pe toti cei care cred ca au ceva de spus in creatia publicitara sa ne trimita ideea sau design-ul, iar noi le vom transforma in realitate. Gasiti tot in sectiunea “Provocarea artei”.

Despre SPIN Media

SPIN Media este, la ora actuala, liderul pietei romanesti de publicitate indoor, detinand o retea de peste 180 de display-standuri in Bucuresti si in Barsov, special concepute pentru distribuirea eficienta a materialelor printate informative tip pliant, catalog sau brosura, amplasate in locatii intens frecventate precum restaurante, hoteluri, centre de afaceri, institutii financiare s.a . Totodata, SPIN Media este unicul furnizor in Romania al serviciului de panotaj publicitar indoor.
Pentru mai multe informatii, contactati:
Daniel Dunose
Marketing Manager
daniel.dunose@spinmedia.ro
0788.382.232
222.54.46/47
office@citycards.ro