Media Manager lanseaza o solutie online pentru ziare si reviste

BUCURESTI - 24 martie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Media Manager este cel mai nou instrument de management pentru piata de publishing din Romania.

Media Manager este o aplicatie software, online, care gestioneaza spatiile publicitare ale unui publisher, veniturile rezultate din vanzari si care urmareste activitatea agentilor de vanzari.

Media Manager iti ofera, in timp real, informatii referitoare la veniturile realizate de echipa de vanzari sau de vanzatori externi si regiile de vanzari. Faptul ca toate informatiile sunt actualizate in timp real ajuta la planificarea, gestionarea vanzarilor, imbunatatirea comunicarii; oferind un instrument pretios echipei redactionala in intocmirea flatplan-urilor.

Statisticile, rapoartele si analizele de vanzari sunt necesare pentru orice director de vanzari pentru a monitoriza si a imbunatati activitatea echipelor de vanzari. Media Manager realizeaza automat toate aceste analize, economisind astfel timp si resurse.

Personalizarea aplicatiei, astfel incat sa se adapteze oricariu tip de publicatie (format de publicitate, rate card, useri, editii locale, comisioane pentru regiile de vanzari) este facuta chiar de editor, ceea ce permite un control total asupra datelor si asupra aplicatiei.

Pentru a testa functiile si facilitatile oferite de Media Manager este disponibila si o varianta demo la adresa www.mediamanager.ro/demo.html .

Despre SPIN Media

Media Manager a fost conceput ca un instrument on-line care ajuta si optimizeaza activitatea echipei de vanzari si a managerilor firmelor de publishing. Media Manager gestioneaza spatiile publicitare, realizeaza statistici si analize pentru machetele si advertorialele oricarui tip de media: ziar, revista, catalog, supliment.

Pentru detalii:
www.MediaManager.ro
Stefan PETRE
Tel: 0724.244.999


office@mediamanager.ro