Peste 1.000.000 euro venituri in 2008 pentru revista Casa si Biroul

BUCURESTI - 26 martie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista Casa si Biroul a fost lansata in anul 2004 la Brasov si s-a pozitionat ca o revista de amenajari, decoratiuni, mobilier si design. De aici s-a dezvoltat o retea cu 11 editii locale, site-ul www.casasibiroul.ro si evenimentul Expo Casa si Biroul.

Peste 1.000.000 euro venituri in 2008 pentru revista Casa si Biroul

Revista Casa si Biroul este singura revista gratuita din Romania din domeniul amenajarilor, decoratiunilor, mobilier si constructiilor. Lansata in anul 2004 revista s-a dezvoltat in sistem de franciza ajungand ca in anul 2007 sa detina o retea de 11 editii locale si sa genereze venituri de 780.000 euro.

Cele 11 editii locale Casa si Biroul (Bucuresti, Brasov+Covasna, Timisoara+Arad, Cluj Napoca, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Oradea) acopera orase cu o populatie cumulata de aproximativ 5.600.000 persoane. Revista a ajuns in prezent la un tiraj de 130.000 exemplare pe luna, in toata reteaua.

In 2008, reteaua Casa si Biroul si-a propus, pe langa depasirea pragului de 1 milion euro si consolidarea pozitiei pe piata publicatiilor de amenjari si constructii. Consolidarea pozitiei revistei Casa si Biroul se va realiza prin imbogatirea calitatii si cantitatii continutului editorial si prin extinderea si optimizarea retelei de distributie in Bucuresti si in tara.

La sfarsitul anului 2008 reteaua de distributie a revistei Casa si Biroul va ajunge la peste 2.100 locatii fixe (magazine de mobila, de materiale de constructii, showroom-uri, reteaua Spin Media, centre de afaceri). Pe langa locatiile fixe, revista ajuge prin posta in fiecare luna la 6.700 companii din domeniu si la 900 de arhitecti.

Expo Casa si Biroul este evenimentul organizat de revista cu acelasi nume pentru companiile din domeniul amenajarilor, mobilierului si decoratiunilor. Prima editie a evenimentului a avut loc la Timisoara in anul 2006. In 2008 se vor desfasura 4 editii ale Expo Casa si Biroul, in Ploiesti (3-6 aprilie), Cluj Napoca (18-20 aprilie) , Timisoara (octombrie) si Brasov (octombrie)

In anul 2008 revista Casa si Biroul va participa cu stand propriu si distributie la 64 de targuri si expozitii de profil. Printre cele mai importante targuri la care vom participa, metionam Construct Expo Antreprenor, Construct Expo Ambient, BIFE-TIMB si suita de expozitii organizate de AbPlus (Camex).

De asemenea, in anul 2008 Casa si Biroul va pune accent si pe dezvoltarea continutului pentru website-ul www.casasibiroul.ro prin crearea de noi facilitati pentru companiile de profil si printr-o interactivitate mai bune cu vizitatorii. In luna februarie 2008 www.casasibiroul.ro a inregistrat peste 20.000 de vizitatori unici.

Despre SPIN Media

Revista Casa si Biroul s-a lansat in Romania in mai 2004. Este prezenta in 13 orase si are 11 editii locale: Bucuresti, Brasov+Covasna, Timisoara+Arad, Cluj, Iasi, Craiova, Targu Mures, Ploiesti, Pitesti, Oradea, Sibiu. Revista Casa si Biroul are cel mai mare tiraj din Romania dintre publicatiile de amenajari, design si mobilier; toate cele 11 editii insumand 130.000 exemplare lunar. Pentru maximixarea impactului reclamelor si continutului, revista este sustinuta si de site-ul www.CasaSiBiroul.ro

Pentru detalii:
Stefan Livadariu
general manager Casa si Biroul
Bucuresti - str. av. Stefan Sanatescu nr.16a
Tel: 0724.210.449
e-mail: stefan@casasibiroul.ro
www.casasibiroul.ro
stefan@casasibiroul.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/spin-media/peste-1-000-000-euro-venituri-in-2008-pentru-revista-casa-si-biroul