spinny

Comunicate de presa si evenimente pe tema spinny

 • spinny. Spinny S140 Plus

  spinny

  Bucuresti - 13 septembrie 2016

  Comunicat de Cora Trade Center

  ... spinny S140 Plus, produsă de Effe3ti Italia, este un utilaj de ambalare uşoară, flexibil şi complet personalizat, care vă permite să ajungeţi la standarde înalte de calitate. Utilajul va fi prezent în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: transport sigur , cora trade center , utilaje ambalare , effe3ti , spinny

  Vezi toate comunicatele de presa despre spinny

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul spinny.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la spinny. Informatiile despre spinny cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul spinny, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la spinny, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.