Splendid Media


Descrierea companiei Splendid Media

Despre ADextravaganza

Eveniment de cultura de branding, media si publicitate, dedicat pietei de profil – clienti si agentii deopotriva, ADextravaganza este organizat de Splendid Media si sustinut de Radio Guerrilla, Cotidianul si Magnetique Marketing.

Evenimentul isi propune sa aduca in fata publicului romanesc personalitati de elita ale industriei mondiale de profil, prima editie a evenimentului, din octombrie anul trecut, bucurandu-se de prezenta printre vorbitori a presedintelui Interbrand - Rita Clifton.

Vorbitori la ADextravaganza, editia a2-a

Andrew Ingram. Dupa mai bine de douazeci de ani de cercetari si analize ale domeniului de media si publicitate, cel mai recent in slujba Biroului de Audit Radio din Marea Britanie, Andrew Ingram este autorul a numeroase lucrari de specialitate, ce pun la dispozitia comunicatorilor rezultatele vastei sale experiente.

Cea mai recenta lucrare care-i apartine, “Engaging Radio Advertising For Dummies”, este o editie limitata, publicata sub patronatul Biroului de Audit Radio din Marea Britanie, disponibila in premiera in Romania, exclusiv pentru participantii la evenimentul ADextravaganza.

Philip Maes. Jurnalist si scriitor, apoi freelancer si copywriter, Philip Maes a lucrat timp de peste 15 ani pentru marile agenţii de publicitate, precum DMB&B, GREY, Moors Bloomsbury – din Grupul BBDO, DDB, Leo Burnett, Duval Guillaume, TBWA, Publicis, Ogilvy&Mather, Saatchi & Saatchi si detine un portofoliu impresionant de premii pentru creatie, printre care Leul de Bronz la Festivalul de la Cannes, EFFIE, Newspaper Award, Top Topical Award, etc.

Experienta sa acopera toate tipurile de media, dar specializarea sa este publicitatea radio, atestata si de calitatea de Director al Academiei de Radio din Belgia pe care o detine.Despre Splendid Media

Splendid Media este cea mai mare regie de vanzari de publicitate multimedia si consultanta in marketing din Romania.

Portofoliul sau include in acest moment cele 4 canale de televiziune ale SRTV, Etno TV, cele 19 statii ale Radio Guerrilla, 2 cotidiane - Cotidianul şi Sport Total, cele 10 titluri din reteaua de saptamanale 24 FUN (Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Arad, Iasi, Craiova, Targu Mures, Pitesti, Oradea), saptamanalul Academia Catavencu, 15 publicatii lunare (Aventuri la pescuit, Blu, Bucataria pentru toti, Carpatii, Chip Computer & Communications, Idei in Dialog, Investitii & Profit, J’Adore, Le Monde Diplomatique - editia in limba romana, Level Games, Hardware&Lifestyle, PC Practic, revista de film HBO, Ring, Superbebe, Tabu), publicatiile CHIP SPECIAL si CHIP Foto Video Digital, cu cate 6 aparitii anual; retelele indoor Oops Media si Monopoly Media, reteaua outdoor Acces Press, peste 50 de site-uri administrate de divizia online Splendid Media Interactive, reteaua de publicitate in taxi Drivertising; reteaua TV in mijloacele de transport in comun ale R.A.T.B: Jurnal online.

Comunicate Splendid Media :

Vezi toate comunicatele companiei Splendid Media.