BUCHAREST FOOD FESTIVAL, editia a doua

Locul desfasurarii: Zona comerciala Baneasa

Organizator: Morevents

BUCHAREST FOOD FESTIVAL, editia a doua

In perioada 21-24 mai 2009 va avea loc cel mai mare eveniment gastronomic din Romania-Bucharest Food Festival.

Pe o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in zona parcarii mall-ului Baneasa, se va desfasura cea mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului.
Sunt reuniti aici peste 70 de producatori autohtoni din asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si producatori traditionali individuali din apreciate zone in ceea ce priveste mancarea traditionala. Vor fi prezenti si importatori directi ai apreciatelor produse din Sicilia cu uleiuri de masline, sortimente de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din Franta si alte regiuni ale Italiei.
Publicul vizitator va avea posibilitatea de a alege din meniul a 10 restaurante, adica peste 90 de feluri de mancare la preturi modice.
Spectacolul culinar va fi intregit de demonstratiile maestrilor culinari invitati sa-si dea masura talentului lor.
Gazda evenimentului Horia Virlan-emisiunea “Cireasa de pe tort”- va intretine atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face concursuri cu publicul.
Tombola evenimentului, organizata pe baza biletului de intrare, va ofera posibilitatea de a castiga bilete de avion in Europa la manifestari similare, aparatura electocasnica de la partenerii evenimentulti-Franke, Tefal, Kenwood, mirodenii de la Kamis, tabere pentru copii, ghiduri si carti de bucate.
Cea mai mare cantitate de fasole cu ciolan afumat va fi pregatita de o echipa de specialisti si degustata de publicul prezent sambata 23 mai, iar duminica 24 mai, cea mai mare cantitate de bors de peste-reteta traditionala –va fi savurata de toti participantii la eveniment.
Jurnalul de Bucatarie va organiza o serie de work shop-uri sub titlul “550 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la burger-ul lui Bill”.

Luati parte la la singurul eveniment plin de savoare si gust bun din Bucuresti!

Mai multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro sau la office@morevents.ro

Despre SPLENDID MEDIA

Zile si Nopti, cea mai mare retea de reviste de timp liber, este prezenta pe piata in 22 de editii si distribuita gratuit in peste 6000 de locatii din cele mai importante orase si zone turistice ale tarii, avand un tiraj lunar de 700 000 de exemplare.

Participare: Intrare libera