De ce casa ta are nevoie de o izolare termica eficienta

Constanta - 28 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Izolatia termica reprezinta reducerea transferului de caldura intre obiectele aflate in contact termic. Cand vine vorba despre cladiri, izolatia termica are menirea de a mentine caldura la interior, atunci cand e frig afara, si, de asemenea, de a nu permite aerului cald sa patrunda in interior, pe timp de vara.

Izolatia se realizeaza cu ajutorul unor materiale speciale, care impiedica transferul de caldura. Printre materialele utilizate pentru izolarea termica se numara polistirenul expandat sau extrudat, vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica, celuloza, pluta, paiele sau stuful, placile termoizolante cu vacuum sau caramizi termoizolante.

 

Fie ca acum construiesti o casa sau reamenajezi una veche, trebuie sa iei in calcul si lucrari de termoizolatie, asa incat sa asiguri eficienta energetica pe termen lung intregii cladiri.

 

Ce trebuie sa tii cont este ca, de regula, caldura cauta o iesire. Astfel, iarna, caldura din incapere va urca pana in tavan, pana la mansarda si asa mai departe, incercand sa “evadeze”. Daca exista fisuri, caldura le va gasi. In egala masura, caldura de afara din timpul verii va incerca sa-si faca loc in casa ta. Deci, tipul de izolatie pe care il alegi este foarte important.

 

O izolare temeinica a peretilor, dar si o buna hidroizolatie vor face mediul interior mai confortabil si vor duce la scaderea costurilor cu energia utilizata pentru incalzire. Prin incorporarea izolatiei termice in pereti, tavane si podele, vei mentine energia generata in interiorul casei tale, imbunatatind in acelasi timp confortul termic.

 

Cand vorbim despre termoizolatie trebuie sa vorbim si despre tamplarie PVC. Specialistii sustin ca, atunci cand alegi tamplaria PVC trebuie sa fii atent, printre altele, si la profilul de tamplarie, intrucat eficienta termica a profilului nu este data de numarul de camere, ci de coeficientul de transfer termic per se.

Cu cine faci lucrarile

 

Pentru a beneficia de lucrari eficiente, de calitate este foarte important sa te asiguri ca angajezi o echipa de profesionisti, cu experienta in domeniu. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Spontan Building realizeaza astfel de lucrari, inclusiv montare de materiale termoizolante la inaltime. Pentru ca de multe ori este posibil ca schelele sa fie insuficiente sau prea greu de transportat si sa fie necesara interventia unei echipe de alpinisti utilitari.

 

Avantajele de a lucra cu Spontan Building sunt numeroase. Pe de o parte, pentru ca vei beneficia de evaluare si de consultanta gratuite. Astfel, vei primi in cel mult 12 ore de la solicitare o oferta financiara, plus ca ti se ofera si sprijin in alegerea celor mai bune materiale.

 

In plus, echipele sunt formate din oameni tineri, insa specializati in acest domeniu si cu experienta bogata, dar si cu dotari tehnice moderne asa incat sa poata realiza lucrari de orice complexitate, in maxima siguranta. 

 

Intra in legatura cu echipa Spontan si discuta detaliile lucrarii tale!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/spontan-servicii/de-ce-casa-ta-are-nevoie-de-o-izolare-termica-eficienta