sportforgood

Comunicate de presa si evenimente pe tema sportforgood

 • sportforgood

  Bucuresti - 17 mai 2024

  Comunicat de Asociatia The Social Incubator

  Asociația The Social Incubator și Sport for Good, în parteneriat cu Eurosport România, Impact Warner Bros. Discovery și prin sprijinul Federației Române de Fotbal , organizează pe 18 mai ediția a 4-a a turneului Fotbal pentru Schimbare . ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fotbal , the social incubator , fotbal pentru schimbare , sportforgood , campionat fotbal

  Vezi toate comunicatele de presa despre sportforgood

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sportforgood.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sportforgood. Informatiile despre sportforgood cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sportforgood, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sportforgood, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.