Unde gasim echipamente de sport profesionale?

BUCURESTI - 12 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

In contextul cresterii interesului pentru sport atat al copiilor cat si al adultilor, Sportsclub.ro este magazinul online de articole sportive care rezolva cerintele legate de echipamentele de sport profesionale sau de amatori.

Sportsclub.ro este interfata online a unei echipe de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in vanzarea de echipamente sportive atat pentru profesionisti cat si pentru amatori.

Cine suntem?

Sportsclub.ro este importator si distribuitor de echipamente de fotbal, echipamente de baschet, echipamente de volei, echipamente de rugby, precum si de accesorii aferente acestor sporturi, activitatea noastra desfasurandu-se  neintrerupt pe parcursul ultimilor 10 ani, perioada in care am colaborat cu succes cu cateva zeci de mii de clienti.

Cui ne adresam?

Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu si anume oricarei persoane care iubeste sportul si miscarea, dar in principal clientii nostrii sunt cluburi si asociatii sportive, echipe de amatori implicate in diverse competitii, scoli generale si licee, primarii, scoli de fotbal.

Categorii pentru diferite sporturi de echipa

Pentru o mai facila identificare a nevoilor userului, siteul este structurat pe categorii care corespund diferitelor sporturi, putand astfel naviga usor in diversele sectiuni care corespund echipamentelor de fotbal, volei, baschet, rugby sau fitness.

De asemenea, tot pentru usurinta in utilizare, categoriile sunt impartite in subcategorii cum ar fi echipamente de joc, jambiere, mingi, accesorii, ghete, treninguri prezentare si antrenament. In plus, utilizatorul poate rafina cautarea dupa brandul de echipamente sportive preferat, putand alege dintr-o multitudine de marci ca Givova, Patrick, Zeus, Schmilton, etc.

Ce ne diferentiaza?

Constienti fiind ca activam intr-un mediu concurential, am pus intotdeauna accent pe nevoile clientilor nostrii, incercand sa venim in intampinarea lor cu cele mai bune preturi, facilitati de plata si cel mai important cu livrari prompte, majoritatea produselor noastre aflandu-se in stocurile proprii, astfel ca suntem capabili sa livram echipamente sportive in 24 de ore.

De asemenea, oferim consultanta in alegerea echipamentelor si le putem personaliza, folosind cele mai noi tehnici de imprimare pe textil sau PVC.

Contact

Putem fi gasiti usor la adresa web www.sportsclub.ro si raspundem cu placere intrebarilor sau cererilor suplimentare de informatii la adresa de E-mail: comenzi@sportsclub.ro

Despre Sportsclub

SC Fox Trading SRL este o companie care activeaza in domeniul vanzarii de echipamente sportive inca din anul 2004.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sportsclub/unde-gasim-echipamente-de-sport-profesionale