Caravana Kolo a ajuns in Romania!

BUCURESTI - 9 octombrie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Grupul Sanitec, Vertrieb Keller si partenerii de distribuite aduc caravana europeana Kolo in 13 orase din Romania.

Pe parcursul lunii octombrie, tirul Kolo special amenajat va prezenta ultimele colectii de obiecte sanitare si wellness pentru amenajarea camerelor de baie.
Caravana se va opri la Ambient, Dedeman, Primordial, Romstal, partenerii de distribuitie ai importatorului brandului Kolo- Vertrieb Keller din orasele Suceava, Iasi, Bacau, Constanta, Bucuresti, Targoviste, Craiova, Timisoara, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare si va parcurge in total 3000 de Km.
In Bucuresti, caravana Kolo va asteapta la magazinele Dedeman din Berceni (10 octombrie) si Militari (11 octombrie) si la magazinul Romstal din Vitan (12-13 octombrie).

Despre Spotlight Advertising

Membra a grupului Sanitec, cel mai mare producator european de profil, KOLO va ofera gama completa de produse pentru amenajarea camerelor de baie: ceramica de baie, mobilier, cazi si cadite de dus, cabine de dus, instalatii de hidromasaj, precum si produse ale altor marci de renume apartinand Grupului Sanitec: ceramica de baie Keramag, cazi si cabine de dus Koralle, cazi si produse de wellness Albatros.Claudiu Keller
0744.582.637