LANSAREA PRIMEI ASOCIATII A ANALISTILOR TEHNICI DIN ROMANIA VINE IN SPRIJINUL INVESTITORILOR ROMANI PENTRU O MAI BUNA INTELEGERE COMPETITIVA A PIETELOR FINANCIARE

Deva - 2 iulie 2007

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

AATROM, Asociatia Analistilor Tehnici din Romania s-a lansat sambata, 30 iunie 2007, in prezenta unui numeros public interesat de analiza tehnica si pietele financiare.

AATROM, infiintata de un grup de profesionisti, investitori si oameni de afaceri care utilizeaza tot mai mult analiza tehnice, este prima asociatie profesionala de acest fel din Romania, axata pe predarea si promovarea analizei tehnice. In acest sens, AATROM si-a propus sa furnizeze aceleasi servicii educationale femeilor si membrilor familiilor investitorilor.

Principalul obiectiv al AATROM este predarea si promovarea analizei tehnice tuturor actorilor pietei de capital din Romania. In plus, AATROM isi propune sa creasca accesul femeilor si membrilor familiilor la informatii din sfera analizelor tehnice. AATROM va implica cat mai multe femei in procesul de popularizare a analizei tehnice cu scopul unei mai bune intelegeri a avantajelor lor pentru acest important segment al investitorilor si oamenilor de afaceri.

“Prin infiintarea AATROM urmarim sa familiarizam oamenii de afaceri si investitorii romani cu domeniul analizei tehnice. Credem cu tarie ca informatia insemana putere, iar noi, facilitand accesul la si aprofundarea cunostintelor din domeniul analizei tehnice, ii pregatim pe investitori si familiile lor pentru a performa mai bine in diverse piete de capital, avand toate instrumentele adecvate pentru a reusi”, sustine Dan Valcu, Presedinte AATROM.

AATROM va initia un forum de dezbateri referitoare la analiza tehnica si aplicatiile ei pe pietele financiare. Conform statutului, Asociatia va organiza seminare, cursuri, intalniri, mese rotunde pentru membrii si nu numai, precum si conferinte bianuale despre analiza tehnica, ultimele tendinte in materie si aplicatiile acesteia pe pietele de capital. In plus, un newsletter lunar, TrendWatch, va veni in intampinarea tuturor membrilor cu informatii de actualitate.

Despre Spotlight Advertising

AATROM, Asociatia Analistilor Tehnici din Romania este prima si deocamdata singura asociatie nationala care se ocupa de analiza tehnica. Fondata in 2007, cu sediul la Deva, Asociatia promoveaza prin intermediul predarii aplicate si cu ajutorul unei retele de profesionisti utilizarea pe scara larga a analizei tehnice. Pentru mai multe detalii vizitati situl nostru la: http://www.aatrom.org.
Dan Valcu
President AATROM
Tel: +4(0) 254 223211
office@aatrom.org

office@aatrom.org