SprintMove - Firma de mutari si transport mobila

BUCURESTI - 3 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

SprintMove Company - firma de transport si mutari mobilier cu sediul in Bucuresti, activa pe piata din Romania de peste 6 ani.
Ofera 3 servicii de baza: mutari mobila , mutari firme - relocari sedii si mutari internationale .

SprintMove Company

Singurul loc in care succesul sta inaintea trudei este in dictionar.

Gherghe V.

SprintMove Company - firma profesionista de mutari mobilier si transport marfa, fiind prezenta pe piata din Romania de peste 6 ani, dealungugl carora a adunat experienta necesara pentru a satisface cerintele pietei la standarde europene.

Firma noastra de mutari s-a ridicat in topul firmelor din aceasta nisa prin simplul fapt ca am pus accentul pe serviciile noastre de calitate si pe satisfactia clientilor nostri. Dumneavoastra! - clientii SprintMove , ne-at ajutat prin recomandari sa construim fundatia si sa ridicam aceasta firma in ceea ce este astazi. Pe zi ce trece ne optimizam serviciile sa oferim solutii cat mai concrete si mai personalizate corespunzatoare fiecarei lucrari de transport.

Dupa ce am obtinut un protofoliu considerabil de clienti, beneficiind de recomandari din partea acestora, ne-am structurat firma noastra de mutari in 3 departamente :

Pentru persoane fizice avem echipele de baieti care se ocupa de transport mobila si de mutari locuinte pe plan local sau national - in toata Romania (din si in spre Bucuresti).Pentru persoane juridice , echipele sunt formate din baieti cu experienta pe aceasta nisa, pentru lucrarile de mutari firme si sedii.Pentru mutari internationale - mutari mai speciale in care intra o planuire logistica mai amanuntita si stabilirea intinerariului cu precizie, in acest departament dispunem de personal care a fost alaturi de SprintMove inca de la inceput, capatand experienta alaturi de firma noastra.

Pentru a beneficia de serviciile SprintMove nu trebuie decat sa luati legatura cu noi prin intermediul websiteului nostru : www.sprintmove.ro si beneficiati de o cotatie GRATUITA prin telefon , insa expertul nostru in logistica se poate deplasa la locatie pentru o evaluare mai in amanunt , daca lucrarea este mai complexa. Cheltuielile catre dumneavoastra sunt suportate de firma noastra, in Bucuresti.

Alege firma de mutari profesionista SprintMove Co. si alaturate portofoliului nostru de clienti.

Despre SprintMove Company

SprintMove Company - experienta in domeniul de mutari mobila si transport mobilier/marfa de peste 6 ani, oferind servicii si de mutari firme si sedii precum si relocari si mutari internationale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sprintmove-company/sprintmove-firma-de-mutari-si-transport-mobila