Conferinta Internationala Calitate si Disponibilitate – CCF 2012

Locul desfasurarii: Complex Doina

Organizator: Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii

Conferinta Internationala Calitate si Disponibilitate – CCF 2012

Cea mai importanta reuniune stiintifica in domeniul calitatii si al disponibilitatii din Romania, aflata anul acesta la cea de-a treisprezecea editie, se va desfasura in perioada 5-7 septembrie, in cadrul complexului Doina din Neptun.

Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii, asociatie profesionala, neguvernamentala si nonprofit, implicata activ in promovarea culturii calitatii in Romania, organizeaza, la fiecare 2 ani, conferinta internationala Calitate si Disponibilitate, eveniment ce se inscrie in circuitul conferintelor internationale de succes.

Traditional, in organizarea conferintei sunt implicate si importante organisme europene din domeniu, reprezentate la editia din acest an de catre Eurocer-Building. De asemenea, CCF 2012 va avea girul stiintific al celei mai prestigioase asociatii profesionale in domeniul dezvoltarii tehnologiei, Institute of Electrical and Electronics Engineers – IEEE

Este important de semnalat faptul ca cea de-a treisprezecea conferinta internationala Calitate si Disponibilitate – CCF 2012 este o editie jubiliara, marcand aniversarea a 25 de ani de la prima conferinta CCF, organizata in 1987.

”Conferintele Calitate si Disponibilitate, organizate cu consecventa de Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii in ultimul sfert de veac, si-au castigat notorietate internationala, devenind traditionale pentru specialistii in domeniu.

Cea de-a treisprezecea editie – CCF 2012 – ramane consecventa cu predecesoarele sale, avand ca principal obiectiv pe acela de a se constitui intr-un forum international pentru diseminarea rezultatelor stiintifice si a celor mai recente informatii referitoare la acest atat de modern domeniu pe care il reprezinta calitatea, cheia excelentei in business, in contextul unei Europe unite” – a precizat domnul Dan Grigore Stoichitoiu, presedintele Societatii Romane pentru Asigurarea Calitatii si General Chairman al CCF 2012.

Ca la fiecare editie, CCF 2012 se bucura de prezenta unor personalitati si reputati specialisti din tara si de peste hotare, reprezentanti ai mediului de afaceri si academic. In acest septembrie, vor fi prezenti la Neptun, impreuna cu universitari romani, specialisti ai domeniului din Belgia, Elvetia, Franta, Marea Britanie, India, Italia Israel, Olanda, Portugalia. Punctele de vedere ale acestora vor face subiectul a aproximativ 50 de lucrari, prezentate in cadrul conferintei.

Putem afirma ca CCF este deja un brand de excelenta in randul conferintelor stiintifice internationale din domeniul interdisciplinar al calitatii si al disponibilitatii” – a apreciat domnul profesor Ioan C. Bacivarov, Chairman al Comitetului stiintific international al CCF 2012.

Pentru informatii suplimentare: Carmen Enache (tel: 021.313.63.35 sau carmen.enache@srac.ro)

Despre SRAC CERT SRL

SRAC - cu o experienta de peste 20 ani, este cel mai important organism de certificare sisteme de management si produse din Romania. SRAC este ACREDITATA de RENAR Romania, organism semnatar EA MLA (acord de recunoastere a acreditarilor) NOTIFICARI - notificat la nivel european si inscris cu nr. de identificare NB 2003 in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Confirmare pana la data: 31 August 2012

Participare: Taxa de participare