Noi certificari de referinta in portofoliul SRAC CERT

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: SRAC

Increderea, competenta si credibilitatea au determinat alegerea SRAC CERT ca organism de certificare de catre Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti".

Acesta a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii (ISO 9001) in septembrie 2012, adaugandu-se celor peste 5.000 de clienti ai SRAC, certificare recunoscuta international prin parteneriatul cu IQNet (The International Certification Network) - cea mai mare retea globala a organismelor de certificare, lider pe piata internationala.

Muzeul Satului a luat fiinta in 1936 la Bucuresti, in Parcul Herastrau, fiind unul din primele muzee etnografice in aer liber din Romania si din lume. 

Despre SRAC CERT SRL

SRAC - cu o experienta de peste 20 ani, este cel mai important organism de certificare sisteme de management si produse din Romania. SRAC este ACREDITATA de RENAR Romania, organism semnatar EA MLA (acord de recunoastere a acreditarilor) NOTIFICARI - notificat la nivel european si inscris cu nr. de identificare NB 2003 in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Confirmare pana la data: 26 octombrie 2012

Participare: Intrare libera