SRBA BROKER DE ASIGURARE intra in familia RENOMIA Cehia, cel mai mare broker din CEE

BUCURESTI - 10 iunie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate


La sfirsitul saptaminii trecute s-au finalizat la Praga discutiile privind tranzactia anului in brokerajul in asigurari. Renomia a.s., cel mai mare broker din Cehia, fondat in anul 1993, cu o dezvoltare europeana semnificativa si in plina ascensiune, a intrat si pe piata romaneasca prin preluarea pachetului majoritar de actiuni al SRBA Broker de Asigurare .

SRBA BROKER DE ASIGURARE  intra in familia RENOMIA Cehia, cel mai mare broker din CEE

“Suntem bucurosi sa putem informa partenerii, clientii si colaboratorii nostri ca obiectivul pe care compania si l-a propus cu citiva ani in urma s-a indeplinit, devenind incepind de astazi “SRBA Part of RENOMIA Group”. Dupa o perioada intensa in care s-au realizat auditurile financiare si juridice, s-au incheiat déjà primele formalitati, compania noastra  dovedind a avea un business sanatos dezvoltat si un portofoliu echilibrat, cu o deschidere internationala majora. Au fost apreciate totodata dezvoltarea teritoriala si o echipa inchegata, construita pe aceleasi valori morale ca si ale colegilor din Renomia”, a declarat dl. Gheorghe Grad, managerul companiei.

Prin aceasta tranzactie se realizeaza consolidarea pozitiei RENOMIA in regiune, Romania alaturindu-se astfel Cehiei, Ungariei, Slovaciei si Bulgariei. Volumul primelor intermediate in 2014 la nivel de grup a fost de 226 mil. eur si odata cu preluarea SRBA, peste 1000 persoane activeaza in cadrul  companiei.

“Vom demara in foarte scurt timp aplicarea strategiei de dezvoltare teritoriala, a masurilor de imbunatatire a portofoliului de facultative, cu accent pe asigurarile corporate, fara a neglija insa retail-ul “, a mai declarat Gheorghe Grad.

 

Mai multe informatii despre RENOMIA, gasiti accesind www.renomia.cz

Contact:

marketing@romasigurari.ro

tel 004.0755.042.888

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/srba-broker-de-asigurare-reasigurare-srl/srba-broker-de-asigurare-intra-in-familia-renomia-cehia-cel-mai-mare-broker-din-cee