Deschiderea Oficială a Noului Showroom SsangYong București Nord

BUCURESTI - 24 aprilie 2024

Comunicat tip General in Auto

București, 22 aprilie 2024 - Cu mare entuziasm, anunțăm deschiderea noului showroom SsangYong București Nord, un punct de reper important pentru expansiunea mărcii SsangYong în România. Evenimentul a avut loc în noua locație de pe Bulevardul Pipera nr. 48, Sector 2, București, și a fost marcat de prezența numeroasă a invitaților, inclusiv a directorilor filialelor europene ale importatorului Auto Wallis Distribution.

Noua Locatie SsangYong Bucuresti Nord

Noua Locatie SsangYong Bucuresti Nord

Deschiderea oficială a fost realizată de Dl. Bence Szeredas, SsangYong Brand Manager, Dl. Alexandru Budeanu, Directorul General SsangYong Romania, și Dl. Andrei Ionescu, Directorul Ssangro Cars, dealer exclusiv SsangYong. Acest eveniment marchează nu doar lansarea unei noi locații, ci și adoptarea unui nou concept de prezentare și vânzare a vehiculelor SsangYong, proiectat să ofere clienților o experiență îmbunătățită și mai interactivă.

Noul showroom SsangYong București Nord este proiectat să răspundă cerințelor și așteptărilor clienților moderni, oferind un spațiu generos și bine echipat pentru prezentarea modelelor de top SsangYong. Facilitățile avansate și designul inovator al showroom-ului reflectă angajamentul mărcii de a oferi calitate și confort.

2024 marchează, de asemenea, o piatră de hotar semnificativă - 70 de ani de când SsangYong a fost înființată. Această aniversare subliniază tradiția îndelungată a mărcii în inovație și excelență în industria auto. Celebrarea acestui jubileu adaugă un strat suplimentar de semnificație evenimentului de deschidere a showroom-ului și reafirmă angajamentul SsangYong de a furniza vehicule de înaltă calitate și performanță.

În spiritul sărbătoririi rădăcinilor culturale coreene, deschiderea a inclus momente speciale de dans și percuție tradiționale coreene. Aceste reprezentații vibrante au adus un omagiu bogatei culturi coreene și au creat o atmosferă unică, celebrând legătura profundă între inovația auto și tradiția culturală.

Mai mult, invitații au avut ocazia să se bucure de o selecție rafinată de mâncăruri tradiționale coreene, oferind o experiență gastronomică autentică ce a complementat frumos tema culturală a evenimentului.

Evenimentul de deschidere a fost un succes remarcabil și a subliniat angajamentul continuu al SsangYong de a crește și de a se dezvolta pe piața auto din România. Suntem încântați să îi întâmpinăm pe clienții noștri în noua locație pentru a descoperi gama variată de vehicule SsangYong și pentru a experimenta ospitalitatea coreeană.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați noul showroom-ul SsangYong București Nord situate in Bd. Pipera nr. 48, Sector 2, Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ssangyong/deschiderea-oficiala-a-noului-showroom-ssangyong-bucuresti-nord