GNR8 Tuborg Green Party @ Sibiu powered by Standard Vision si Music Vision Entertainment !

Sibiu - 6 martie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

GNR8 Tuborg Green Party este un concept nou de petrecere alcatuit pe baza ideii de 'club in miscare' unic la nivel national.
GNR8 Tuborg Green Party cuprinde cea mai reusita suita de petreceri dedicate tinerilor care aduce muzica de calitate in prim plan prin intermediul celor mai mari DJ romani si internationali. Turneul se desfasoara in 20 dintre cele mai mari orase din Romania.

GNR8 Tuborg Green Party @ Sibiu powered by Standard Vision si Music Vision Entertainment !


URBB Romania (Tuborg), Echipa GNR8, Standard Vision si Music Vision Entertainment (organizatori) dau tonul petrecerii in Sibiu (parcarea Shopping City) dupa
cum urmeaza:

Vineri 07.03.08: King Unique ( UK), Dj Andi
Sambata 08.03.08 : John Creamer (USA), DJ Sava

Echipa GNR8,Standard Vision si Music Vision Entertainment fac din Tuborg Green Party un eveniment care insumeaza : 1500 metri patrati de club, 150000 watts consum lumini, sunet, lasere, plus cea mai buna muzica mixata de cele mai mari nume ale clubbing-ului mondial si autohton.

Pentru ma multe informatii despre traseul GNR8 Tuborg Green Party va invitam pe site-ul alocat informatiilor, si galeriei foto: www.green-party.ro, iar pentru discutii si impresii despre dj-ii invitati pe forumul acestuia.
De asemenea, punem la dispozitia tuturor un numar de telefon pentru rezervari si alte informatii: 0723141514.


Despre Standard Vision

Multumim celor care la Pitesti ne-au fost alaturi si va asteptam la GNR8 Tuborg Green Party pe intreaga durata a caravanei in tara si pe litoral!
www.green-party.ro
www.gnr8.ro

Anca Gruiescu
anca@standardvision.ro
0720771182
anca@standardvision..ro