Au dat lovitura la Megajackpot în aceeași săptămână! Câștig de 125.000 euro

BUCURESTI - 3 iunie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Social, Sport


București, 03.06.2016
Doi bucureșteni au luat acasă 125.000 euro, după ce au dat lovitura la aparatele slot machines într-o singură săptămână. Megajackpot-ul, cel mai mare premiu la aparate din România, a fost câștigat deja de 6 ori în prima jumătate a anului.

Au dat lovitura la Megajackpot în aceeași săptămână! Câștig de 125.000 euro

Ultima săptămână a lunii mai a făcut fericiți doi jucători la aparate, în două agenții Stanleybet din București. "Joc de ani buni. Am văzut că s-au mai câștigat anterior premii Megajackpot, însă nu credeam că o să am și eu norocul ăsta. Soției nu i-a venit să creadă. Momentan nu știu ce voi face cu banii. Cu siguranță voi mai juca la Megajackpot, joc de plăcere. Un singur mesaj am pentru cei care joacă la aceste aparate: Speranța moare ultima!", a spus câștigătorul Megajackpot-ului cu numărul 58, după ce a luat acasă o valiză cu peste 75.000 euro. Premiul a fost câștigat cu o miză de doar 60 credite (3 lei), chiar de la prima mână după intrarea în speciala Megajackpot.

 

La doar o zi distanță după înmânarea acestui premiu, un alt bucureștean a dat lovitura la aparate în agenția Stanleybet din zona Pieței Chibrit. Megajackpot-ul cu numărul 59 a fost în valoare de aproape 50.000 euro.

 

Cei doi jucători, care au preferat să-și păstreze anonimatul, au fost premiați de ambasadorul Megajackpot, Ion Oncescu, multiplu campion mondial la skadenberg. Cel supranumit "Ironman" le-a oferit celor prezenți demonstrații de skandenberg, dar și surprize.

 

A fost pentru a doua oară în acest an, când două astfel de premii au fost câștigate în doar o săptămână.

 

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4,4 milioane euro.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Marea Britanie, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

 

Pentru informații suplimentare:

Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet

Tel: +40749164669

Email: catalin.moise@stanleybet.ro

Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/au-dat-lovitura-la-megajackpot-in-aceeasi-saptamana-castig-de-125-000-euro