Il ajuta Steaua pe Dan Petrescu sa-si implineasca visul?

BUCURESTI - 6 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

Dan Petrescu are doua motive sa tina cu Steaua joi seara in meciul din Europa League. Primul este trecutul sau de jucator in Ghencea, iar al doilea este dat de sansa ca aceasta intalnire sa-l aduca mai aproape de visul sau, acela de a-i antrena pe londonezi. Pentru a onora aceasta sansa a romanului, britanicii de la Stanleybet ofera doua pariuri speciale privind postul de antrenor al Chelsea Londra.

Rafa Benitez a pierdut suportul tribunei, sansele la un titlu in Premier League anul acesta sunt practic nule, iar Chelsea a parasit Liga Campionilor dupa faza grupelor. De aceea, spaniolul se afla intr-o pozitie delicata inaintea meciului de pe Arena Nationala in optimile Europa League, situatie pe care Stanleybet o reflecta oferind cota 6.00 celor care mizeaza pe o demitere a lui Benitez inainte de 10 martie 2013.

Pe de alta parte, Dan Petrescu, fost jucator de baza al Chelsea la sfarsitul anilor ‘90, acum antrenor la Dinamo Moscova, nu a ascuns niciodata ca isi doreste enorm sa ajunga antrenor al “albastrilor”. Astfel, Stanleybet, liderul pietei de pariuri din Romania, propune clientilor sai un pariu special cu o cota de 65.0 pentru cei care cred ca „bursucul” va ajunge antrenor la Chelsea pana in aceasta vara.

Oferta Stanleybet:

Va fi demis Rafa Benitez inainte de 10 martie 2013?

• DA: 6.00

• NU: 1.10

Va ajunge Dan Petrescu antrenor la Chelsea pana la 1 august 2013?

• DA: 65.00

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/il-ajuta-steaua-pe-dan-petrescu-sa-si-implineasca-visul