Mega Jackpoturi de 140 000 de Euro, castigate in mai putin de 24 de ore

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Inceputul lunii februarie a venit in Bucuresti cu zapada din abundenta si cu 2 premii senzationale Mega Jackpot. In mai puţin de 24 de ore doi bucuresteni au castigat doua premii Mega Jackpot in valoare totala de 644 203,22 lei.

Castigator Mega Jackpot

Castigator Mega Jackpot

Primul bucurestean a reusit sa castige Mega Jackpotul in valoare de 441 624,40 lei, pe 5 februarie, in agenţia Stanleybet din incinta salii de jocuri GameWorld Bucuresti Mall Vitan.

Castigatorul si-a incercat sansa miercuri seara, iar norocul i-a suras: a castigat Mega Jackpot in valoare de 441 624 lei. Norocosul bucurestean marturiseste ca si-a dorit mult sa castige acest premiu, dar atunci cand a vazut mesajul castigator a ramas totusi fara nici o reactie . „In viata trebuie sa stii sa fii calm si cand castigi, dar si cand pierzi.” crede castigatorul premiului Mega Jackpot cu numarul 32.

Dupa nici 24 de ore, intr-o agentie Stanleybet de pe Calea Rahovei, Sectorul 5, un tanar, de profesie ajutor de bucatar, a vazut si el gorilele castigatoare pe ecranul aparatului la care juca, fapt ce i-a adus un castig de 202 578,82 lei.

Bucuria sa a fost cu atat mai mare, cu cat incepuse jocul cu suma de 10 lei. Scopul lui era sa-si dubleze suma jucata, dar gorilele King Kong Cash i-au adus de douazeci de mii de ori mai mult. Cu banii castigati, tanarul vrea sa-si cumpere un apartament si sa urmeze cursuri de bucatar. Visul sau este sa devina un Chef-bucatar recunoscut la nivel international, care sa aiba propriul show TV. Spune ca vede jocurile la aparate ca pe-o modalitate de petrecere a timpului liber pentru serile cand nu iese cu prietenii in oras. Obisnuieste sa intre in joc cu o suma echivalenta cu pretul a 2-3 beri si de fiecare data alege aparatele Mega Jackpot, deoarece stie ca astfel are sansa de a castiga cel mai mare Jackpot din tara.

Ambii castigatori isi vor primi banii cash, in valize securizate, de la campionul mondial la skandenberg, Ion „Iron” Oncescu.

 

Despre Mega Jackpot

Mega Jackpot reprezinta un sistem unic in Romania, prezent in agentiile Stanleybet din toata tara, al carui castig pleaca de la 200 000 de lei. Acesta cuprinde 216 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar banii se cumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase. Pana in prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de peste 2,6 MILIOANE DE EURO.


Despre Game World

Game World Romania este una dintre companiile reprezentative pe piata centrelor de divertisment din Romania, avand ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice.
Compania este prezenta in Bucuresti si in alte 5 orase importante din tara: Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Sibiu si Alba Iulia. in acest an, Game World Romania aniverseaza 15 ani de activitate continua pe piaţa locala, prima sala de jocuri din Romania fiind inaugurata la Bucuresti Mall Vitan, in septembrie 1999.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/mega-jackpoturi-de-140-000-de-euro-castigate-in-mai-putin-de-24-de-ore