Nationala nu este inca favorita la calificarea pentru Mondialul din Brazilia - Stanleybet ofera trei pariuri speciale privind nationala tricolora

BUCURESTI - 20 martie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

Nationala Romaniei se afla in fata unei “duble” extrem de importante cu Ungaria si Olanda, meciuri ce pot deveni decisive pentru pozitia tricolorilor in clasamentul final al Grupei D din preliminariile World Cup 2014. Britanicii de la Stanleybet vin in intampinarea dorintei clientilor si propun trei pariuri speciale ce privesc sansele de calificare ale “tricolorilor”, stabilitatea scaunului selectionerului Victor Piturca si duelul din atacul Romaniei.

Agentie | Stanleybet

Agentie | Stanleybet

Dupa patru meciuri, Romania se afla acum pe locul trei in grupa de calificare, cu acelasi numar de puncte ca si contracandidata Ungaria – 9 puncte, iar Olanda ocupa prima pozitie cu 12 puncte. Stanleybet, cu o experienta de peste 50 de ani pe piata pariurilor, apreciaza ca, in acest moment nationala nu este favorita la calificare. De aceea, bookmaker -ul ofera un pariu special cu cota 2.80 pentru calificarea Romaniei la CM din Brazilia si cota 1.40 pentru cei care considera ca nationala va rata si acest turneu final.

Interesant este si pariul privind siguranta postului de antrenorului al nationalei. Dinspre Federatia Romana de Fotbal nu a venit niciun semnal ca pozitia lui Victor Pitutca ar fi in pericol, asa ca Stanleybet propune cota 1.15 pentru clientii care mizeaza ca selectionerul va ramane pe banca si dupa meciurile din Ungaria si Olanda. Totusi, daca rezultatele din aceasta “dubla” vor fi negative, stabilitatea la nivelul bancii tehnice poate fi afectata, asa ca cei care mizeaza ca Piturca va fi demis pana pe 28 Martie, primesc de la compania britanica o cota de 4.75.

De la compartimentul ofensiv al nationalei se asteapta mult in meciul de la Budapesta, de vineri, 22 martie, iar clientii Stanleybet pot paria pe jucatorul care marcheaza cele mai multe goluri in acest meci: Adrian Mutu sau Raul Rusescu . Favorit la castigarea duelului este veteranul Adrian Mutu, cu o cota de 3.65, in timp ce stelistul Rusescu este vazut ca “challenger” cu o cota 4.35. Cei care mizeaza pe acelasi numar de goluri inscrise de cei doi atacanti au la dispozitie o cota de 1.60.

“Suporterii romani reintra in atmosfera meciurilor de calificare pentru Cupa Mondiala, la fel ca si noi. Nu orice casa de pariuri poate propune astfel de pariuri speciale , dar noi beneficiem de o experienta de 55 de ani in domeniu si suntem bucurosi ca putem pune la dispozitia clientilor nostri o astfel de oferta. Cele trei pariuri speciale completeaza foarte bine oferta Stanleybet privind meciurile internationale din aceasta saptamana.”, a explicat Catalin Moise, directorul de marketing al Stanleybet Romania.