Pariuri pe Oscar 2012

BUCURESTI - 15 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Sport

Michel Hazanavicius şi capodopera sa "Artistul" sunt favoriţi în viziunea casei de pariuri Stanleybet pentru „Cel mai bun regizor” şi „Cel mai bun film”.

Stanleybet - Pariuri pe Oscar 2012

Stanleybet - Pariuri pe Oscar 2012

În timp ce Jennifer Lawrence şi Tom Sherak dezvăluiau, la Teatrul Samuel Goldwyn din Los Angeles, nominalizările pentru Oscar , stabilite de către Academia de Film, Arte şi Ştiinţe, casa de pariuri britanică Stanleybet pregătea pentru pariorii cinefili din cele 8 țări Europene în care  este prezentă,  o ofertă specială pentru acest eveniment.

Specialiștii Stanleybet văd pelicula alb-negru, „Artistul”, ca fiind principala favorită pentru câștigarea trofeului pentru „Cel mai bun film”, cu o cotă de 1,25. Pentru aceeași categorie filmul „Descendenții” ocupă poziția a doua cu o cotă de 5,00, în timp ce producția lui Scorsese, „Hugo Cabaret”, care în pofida celor 11 nominalizări la Oscar, se situează pe a treia treaptă a podiumului cu o cotă de 11.00. 

Regizorul filmului „Artistul” Michel Hazanavicius conduce și el detașat, în clasamentul  casei de pariuri britanice, pentru „Cel mai bun regizor” cu o cotă de 1.60 în fața prea celebrului Martin Scorsese, care printr-un succes ar tripla mizele plasate de către pariori în locațiile Stanleybet.

Ierarhia se schimbă însă atunci când vine vorba de „Cel mai bun actor” unde protagonistul peliculei „Artistul”, Jean Dujardin, ocupă a doua poziție cu o cotă de 2.80 într-un clasament în care, după victoria înregistrată la „Globul de Aur”, George Cloney ocupă prima treaptă cu o cotă de 1.35. La polul opus insă, pentru prestația din „Arta de a învinge”, șansele ca statueta de aur să fie obținută de Brad Pitt sunt evaluate cu o cotă de 15.00.

La categoria „Cea mai bună actriță”, ca și în cazul previziunilor pentru „Globul de Aur”, Stanleybet mizează încă o dată, pe prestația celebrei Meryl Streep din filmul „Doamna de fier”, acordându-i prima poziție cu o cotă de 1.45 urmată de protagonista din „Ajutorul”, cotată de către Stanleybet cu 3.50.

„De-a lungul anilor ne-am propus să fim cât mai aproape de preferințele jucătorilor din România, dezvoltându-ne astfel în permanență paleta serviciilor parioristice. Și așa cum îi stă bine unei case de pariuri britanice am introdus ori de câte ori am avut ocazia în oferta de pariere diverse evenimente non-sportive internaționale sau locale menite să aducă un plus de prospețime pieței pariurilor din România. Astfel se face că jucătorii au acum posibilitatea de a paria în agențiile Stanleybet pe toate categoriile premiate în cadrul „Oscarurilor” acestui an.” a declarat Cătălin Moise Directorul de Marketing al Stanleybet.