Stanleybet Club - primul sistem de fidelizare dedicat pariorilor români

BUCURESTI - 16 martie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Sport

Casa de pariuri britanică Stanleybet lansează Stanleybet Club, primul sistem de fidelizare și recompensare destinat pariorilor din România şi unul dintre cele mai moderne din Europa.

Stanleybet Club - primul sistem de fidelizare dedicat pariorilor români

 

Proiectul Stanleybet Club porneşte de la aprecierea că, în rândul pariorilor români, există deja o bine definită comunitate “Stanleybet” căreia compania britanică i se adresează printr-un pachet de beneficii concrete, oferite sub calitatea de membru al clubului Stanleybet.

 

Stanleybet Club reprezintă o apreciere din partea companiei a statutului de client Stanleybet, fie că sunt pariori cu experiență, fie că pariază ocazional. Membrii Stanleybet Club vor beneficia de reale facilități de pariere, alături de o multitudine de alte avantaje, cum ar fi participarea la diverse promoții sau WiFi gratuit în toate agențiile Stanleybet.”

Cătălin Moise, Marketing Manager Stanleybet România

 

Cine poate intra în Stanleybet Club?

 

Pariorii pot solicita statutul de membru Stanleybet Club în oricare agenţie Stanleybet din România. După semnarea unui formular, ei vor primi pe loc cardul de membru şi le vor fi create conturi pe platforma online www.stanleysports.ro (site dedicat pariorilor din agenții). Contul online poate fi accesat oricând, pe www.stanleysports.ro, folosind ca nume de utilizator adresa de e-mail comunicată la înregistrare, în timp ce parola este reprezentată de codul unic al cardului de membru.

 

Ce avantaje aduce statutul de membru Stanleybet Club?

 

În contul online, membrii Stanleybet Club vor avea acces imediat la: statusul biletelor de joc, salvarea biletelor virtuale (fără a mai fi nevoie să fie notate), accesul la istoricul pariurilor din ultimele trei luni de zile și urmărirea promoțiilor special create pentru membrii Stanleybet Club. De asemenea, membrii vor avea acces gratuit la internet prin rețeaua Stanleybet WiFi și își vor putea ridica mai repede câștigurile graţie simplificării procedurilor standard.

 

Despre Stanleybet

 

Prezent pe piața din România încă din 2004, grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online, prin platforma www.stanleybet.ro.

 

În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă.

 

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

 

Pentru informații suplimentare:

Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet

Tel: +40749164669

E-mail: catalin.moise@stanleybet.ro

Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/stanleybet-club-primul-sistem-de-fidelizare-dedicat-pariorilor-romani