Steaua, favorita la castigarea "eventului”

BUCURESTI - 3 februarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

Dupa eliminarea din competitiile europene, stelistii si-au stabilit ca obiectiv in 2014 castigarea eventului dupa o pauza de 17 ani. Ultimul event al Stelei dateaza din 1997, cand s-au impus in finala cupei cu 4-2 in fata celor de la FC National, fiind condusi de pe banca tehnica de Dumitru Dumitriu. Tinand cont de evolutia din ultima perioada a trupei lui Laurentiu Reghecampf, bookmakerii de la Stanleybet ii vad pe stelisti principalii favoriti la castigarea eventului, cu o cota de 2.30.

Fara infrangere in acest sezon al Ligii 1, echipa ros-albastrilor ocupa pozitia 3 in clasament cu 2 meciuri mai putin disputate, fiind vazuta de bookmakerii de la Stanleybet ca principala favorita la titlu cu o cota de 1.35, urmata de Astra Giurgiu cu 4.50 si Petrolul Ploiesti cu 5.50.

Cu toate ca detine recordul de 21 de trofee in Cupa Romaniei, Steaua a reusit in ultimii 15 ani sa castige Cupa doar de doua ori, in sezoanele 1998 - 1999 si 2010 – 2011. Cu toate acestea, evolutia echipei din Ghencea i-a facut pe bookmakeri sa-i plaseze ca favoriti si la castigarea Cupei, cu o cota de 1.80, urmati de Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti cu 3.00, respectiv 7.00.

De-a lungul timpului, doar 6 echipe au reusit sa castige eventul, acestea fiind:
• Steaua Bucuresti – 8 eventuri;
• Dinamo Bucuresti - 6 eventuri;
• CFR Cluj - 2 eventuri;
• Universitatea Craiova - 2 eventuri;
• UT Arad – 1 event;
• Ripensia Timisoara – 1 event.

“Unul din obiectivele noastre principale este de a ne diversifica permanent produsele oferite. Dezvoltarea acestor pariuri speciale reprezinta un pas firesc pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor nostrii. Incepand de astazi si pana pe 14 Februarie toti clentii nostrii pot paria pe Castigatoarea Cupei, pe Castigatoarea Titlului si chiar pe echipa care va reusi sa castige eventul.”, a declarat Catalin Moise, Marketing Manager Stanleybet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/steaua-favorita-la-castigarea-eventului