Afic – gama completa de cartuse compatibile

BUCURESTI - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Afic – unul dintre cei mai mari producatori de cartuse de imprimanta compatibile inkjet / laserjet – este acum si in Romania prin intermediul Star Print.

Afic – gama completa de cartuse compatibile

Garantia calitatii cartuselor Afic este asigurata nu doar caracteristicile tehnice ale produselor in sine, ci de respectarea de catre producator a celor mai inalte standarde tehnice europene.

Ambalajul exterior de cea mai buna calitate (carton plastifiat policromie - blister), alaturi de ambalarea interioara in vid cu folie metalizata protectoare, protejeaza eficient cerneala. De asemenea, listarea in conditiile dorite a documentelor dvs. este asigurata de cerneala similara cu cea a cartuselor HP, Epson sau Canon, colaborarea companiei Afic cu marii producatori de cerneala fiind deja de traditie.

Prezente deja in punctele de vanzare ale marilor retele comerciale din Romania, cartusele Afic inregistreaza deja un succes bine meritat, pretul accesibil si calitatea ireprosabila a acestora transformandu-le in optiunea ideala atat pentru afacerea dvs, cat si pentru uzul personal.

Mituri si adevar despre cartusele compatibile

Nu este nici o diferenta majora intre cartusele compatibile si cele originale.
ADEVARAT. Cartusele compatibile au aceeasi calitate, compatibilitate si termeni de utilizare ca si cartusele originale. Diferenta majora este pretul : etalon al parcursului marcii in timp pentru marile companii producatoare de cartuse originale, rezultat strict al costurilor de productie in cazul producatorilor de cartsue compatibile cum este Afic.

Nu sunt suportate de toate imprimantele din seria modelelor cu care sunt compatibile.
FALS. Catusele de imprimanta Afic sunt produse de generatie noua, standardizate si suportate de toate imprimantele cu care este compatibil.

Cartusele compatibile sunt acelasi lucru cu refill-urile.
FALS. Caracteristicile distinctive ale cartuselor compatibile sunt reprezentate in principal de calitatea verificabila a cernelii, capacitatea de reumplere a cartusului compatibil fara nici un fel de inconveniente, dificultatea redusa in exploatare, reducerea riscului de deterioarare a duzelor cartusului in timpul operatiunii de reumplere. Spre deosebire de acestea refill-urile prezinta numeroase probleme in functionare de-a lungul timpului, incepand cu calitatea cernelei si a redarii documentelor, si pana la posibilitatile limitate de reumplere.

Cartusele compatibile sunt cartuse remanufacturate (cartuse cu defect reprocesate).
FALS. Cartusele compatibile Afic sunt fabricate in serie direct de catre producator cu ajutorul materiilor prime de cea mai buna calitate si celor mai noi tehnologii.

CONCLUZII: Cartusele compatibile AFIC sunt cea mai buna alegere pentru CALITATEA, SIGURANTA si PRECIZIA documentelor dvs.!

Despre Star Group

Despre Star Print

STAR PRINT este una dintre cele mai importante companii in domeniul importului si distributiei de consumabile pentru birou (riboane, cartuse pentru imprimante inkjet si laserjet), mediilor de stocare (CD, DVD, dischete, casete de stocare date, carduri de memorie), casetelor video si audio pentru consumatorii casnici sau profesionali (VHS, S-VHS, Betacam SP, DV-Cam, DAT). Reprezentant autorizat in Romania: Traxdata, BenQ Media, Maxell, E-PRO, Sony, si nu numai.

Camelia Munteanu
Junior Marketing & PR Manager
S T A R P R I N T
8th, Dimitrie Pompei Av., FEPER Building, 1st Floor
Bucharest 020337, ROMANIA

Phone : +40 21 421346
Fax : +40 21 421348
camelia.munteanu@star-group.ro