CD-R BenQ LightScribe pentru piata romaneasca

BUCURESTI - 9 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Continua dezvoltare a pietei mediilor de stocare a determinat aparitia in ultima perioada a noilor suporturi ce raspund nevoilor unor categorii specifice de utilizatori. Unul dintre aceste noi produse sunt discurile LightScribe, concepute special pentru a raspunde necesitatilor de stocare a informatiilor intr-un mod estetic si totodata durabil.

CD-R BenQ LightScribe pentru piata romaneasca

Tehnologia LightScribe foloseste un inscriptor special, un mediu de stocare compatibil si software ce permite inscriptionarea directa a etichetei pe suprafata discului fara a avea nevoie de imprimante costisitoare sau talente grafice considerabile.

Avantajele tehnologiei LightScribe sunt evidente: eliminarea riscurilor de stergere sau patare a printului de pe disc de-a lungul timpului (obstacol frecvent in printarii suprafetei discurilor cu ajutorul imprimantelor speciale), aspect estetic deosebit, eliminarea dezlipirii etichetelor in cazul utilizarii etichetelor autocolante.

CD-urile si DVD-urile LightScribe prezinta un strat superior ce permite razei laser a unitatii inscriptoare LightScribe crearea designului dorit.

In prezent discurile sunt de culoare aurie, iar designul apare intr-o paleta de nuante din gama alb-negru, similar unei fotografii alb-negru, fie integral pe suprafata discului, fie partial.

BenQ, unul dintre cei mai cunoscuti furnizori atat de unitati inscriptoare, cat si medii de stocare, si-a folosit intreaga energie pentru realizarea celor mai bune solutii LightScribe. Astfel ca, noile CD-R 52X LightScribe BenQ intregesc suita de produse de calitate BenQ. Acestea beneficiaza de tehnologia patentata DataGuardTM ce permite minimizarea ratei de eroare in procesul de inscriptionare (multiple straturi componente special dezvoltate pentru o protectie eficienta a datelor inregistrate).

Noile CD-R 52X LightScribe BenQ sunt, incepand din luna martie a acestui an, disponibile pe piata romaneasca prin intermediul distribuitorului autorizat BenQ Media in Romania, Star Print.

Despre Star Group

Despre Star Print

STAR PRINT este una dintre cele mai importante companii in domeniul importului si distributiei de consumabile pentru birou (riboane, cartuse pentru imprimante inkjet si laserjet), mediilor de stocare (CD, DVD, dischete, casete de stocare date, carduri de memorie), casetelor video si audio pentru consumatorii casnici sau profesionali (VHS, S-VHS, Betacam SP, DV-Cam, DAT). Reprezentant autorizat in Romania: Traxdata, BenQ Media, Maxell, E-PRO, Sony, si nu numai.
Bd. Dimitrie Pompei, nr.8, cladire FEPER, sect. 2 Bucuresti

camelia.munteanu@star-group.ro