STAR MANAGEMENT


Descrierea companiei STAR MANAGEMENT

ACADEMIA DE SHOWBIZ este singurul program privat din Romania care organizeaza cursuri de impresariat artistic si organizare de spectacole autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cum te poti inscrie la cursurile Academiei de Showbiz:
Completeaza si trimite formularul de la baza paginii „Cursuri” de pe www.academiadeshowbiz.ro, sau trimite un mail la adresa office@starmanagement.ro si cere sa ti se rezerve un loc la cursul ales sau da un telefon la 021-312 98 24, vorbeste chiar cu Anca Lupes si ea te va inscrie pe lista cursantilor.

Locatie:
Cursurile vor avea loc la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud, o cladire nou construita, cu sali de conferinta moderne, dispunind de toate facilitatile: Soseaua Oltenitei 105A - la 50 m de statia de metrou Piata Sudului.

Manualele:
Conceptul manualelor dupa care se studiaza a fost elaborat de specialistii Academiei respectind standardele internationale in domeniu si integrind creativ experienta practica din industria romaneasca a spectacolului.

ACADEMIA DE SHOWBIZ este o marca a Star Management. Inca de la infiintare, Star Management s-a aflat de partea profesionistilor, dar intr-o zona ramasa pina acum ascunsa publicului larg. Printre proiectele de consultanta oferite de companie, se afla albumul „Pur si simplu” al trupei Holograf, proiectul solo Lucian Viziru si bineinteles conceptul Sistem. De remarcat contributia companiei la implementarea Emagic Entertainment in Romania, binecunoscuta deja pentru concertele Depeche Mode si Shakira in Romania, ca si colaborarea cu Rock Your Mind in proiecte de anvergura: concertele Clawfinger, Obituary si Deftones.

Comunicate STAR MANAGEMENT :

Vezi toate comunicatele companiei STAR MANAGEMENT.