ACADEMIA DE SHOWBIZ – INVATA DE LA PROFESIONISTI

BUCURESTI - 1 martie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Academia de Showbiz demareaza o noua sesiune de cursuri incepand cu data de 26 martie 2007. Pentru ca ne preocupam permanent sa imbunatatim calitatea cursurilor noastre, incepand cu aceasta noua serie, cursantii Academiei vor beneficia de intalnirea cu mai multi practicieni din domeniul industriei muzicale. Cursurile se vor desfasura intre 26 martie si 13 aprilie.

Profesionistii care au acceptat sa participe in calitate de “profesori” la cursurile Academiei provin din domenii importante ale industriei muzicale: Toni Tesiu este directorul de programe al retelei radio National FM, Laurentiu Oprea este director in cadrul ORDA (Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor), Razvan Popescu este Producator TV pentru emisuni de divertisment iar Diana Singer este Directorul departamentului Marketing al casei de discuri Nova Music.

Precedenta sesiune de cursuri pentru Impresar Artistic si Organizator de Spectacole organizate de Star Management sub titulatura Academia de Showbiz s-a incheiat pe 21 noiembrie 2006. Dupa cateva zile, pe 23 noiembrie aveau loc examenele de absolvire care au fost promovate in proportie de 100%. Toti absolventii au primit certificatele de absolvire, recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Absolventii cursului de Impresar Artistic care s-au prezentat la examenul de atestat organizat de Centrul Pentru Pregatire in Cultura la 30 noiembrie au trecut examenul, au intrat in posesia atestatului de Impresar Artistic si profeseaza ca impresari atestati.

Despre STAR MANAGEMENT

ACADEMIA DE SHOWBIZ este singurul program privat din Romania care organizeaza cursuri de impresariat artistic si organizare de spectacole autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cum te poti inscrie la cursurile Academiei de Showbiz:
Completeaza si trimite formularul de la baza paginii „Cursuri” de pe www.academiadeshowbiz.ro, sau trimite un mail la adresa office@starmanagement.ro si cere sa ti se rezerve un loc la cursul ales sau da un telefon la 021-312 98 24, vorbeste chiar cu Anca Lupes si ea te va inscrie pe lista cursantilor.

Locatie:
Cursurile vor avea loc la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud, o cladire nou construita, cu sali de conferinta moderne, dispunind de toate facilitatile: Soseaua Oltenitei 105A - la 50 m de statia de metrou Piata Sudului.

Manualele:
Conceptul manualelor dupa care se studiaza a fost elaborat de specialistii Academiei respectind standardele internationale in domeniu si integrind creativ experienta practica din industria romaneasca a spectacolului.

ACADEMIA DE SHOWBIZ este o marca a Star Management. Inca de la infiintare, Star Management s-a aflat de partea profesionistilor, dar intr-o zona ramasa pina acum ascunsa publicului larg. Printre proiectele de consultanta oferite de companie, se afla albumul „Pur si simplu” al trupei Holograf, proiectul solo Lucian Viziru si bineinteles conceptul Sistem. De remarcat contributia companiei la implementarea Emagic Entertainment in Romania, binecunoscuta deja pentru concertele Depeche Mode si Shakira in Romania, ca si colaborarea cu Rock Your Mind in proiecte de anvergura: concertele Clawfinger, Obituary si Deftones.


Anca Lupes
Managing Partner
office@starmanagement.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/star-management/academia-de-showbiz-invata-de-la-profesionisti