DEPECHE MODE VINE LA BUCURESTI

BUCURESTI - 2 decembrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Una dintre cele mai celebre formatii ale tuturor timpurilor, Depeche Mode va concerta la Bucuresti in 23 iunie 2006 pe Stadionul National “Lia Manoliu”.

DEPECHE MODE VINE LA BUCURESTI


Organizatorul – firma Emag!c Entertainment S.R.L. – este sora unei companii olandeze omonime. Avand in actionariat nume de marca in show-business-ul olandez si international, Emag!c a angajat prezenta in diverse evenimente importante din Romania a unor artisti internationali de prim rang precum Ricky Martin, Pink si Joe Cocker.

„Negocierile cu Depeche Mode au inceput inca din primavara acestui an, insa nu am putut confirma oficial data concertului de la Bucuresti pana cand trupa nu si-a definitivat cel de-al treilea segment al turneului, pe care intentioneaza sa-l faca in vara anului 2006. Ne bucuram extraordinar ca vom reusi sa ii aducem in Romania, stiind cat de mult isi doreste publicul roman sa ii asculte live.” ne-a declarat d-na Laura Coroianu, Director fondator al Emag!c Entertainment S.RL.

Spectacolul Depeche Mode se va inscrie in turneul de promovare a celui mai recent album al grupului, „Playing The Angel”. Intitulat „Touring The Angel”, turneul de concerte a debutat in Statele Unite pe 3 noiembrie anul acesta si se va incheia in august 2006, strabatand peste 25 de tari si 18 state americane.

Amanunte despre data punerii in vanzare a biletelor vor fi publicate in cateva zile pe site-ul www.emagic.ro .

Despre STAR MANAGEMENT

STAR MANAGEMENT este singura agentie de impresariat din Romania care practica rezervari de artisti on-line.

STAR MANAGEMENT isi propune sa ofere asistenta artistilor sai in ce priveste relatiile acestora cu toate institutiile cu care interactioneaza - case de discuri, mass-media, organizatori de spectacole etc.

Echipa STAR MANAGEMENT este formata din profesionisti ai music business-ului dintre care unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului - Zoli (Sistem). Succesul lui poate fi si succesul tau.

Cu STAR MANAGEMENT nu va trebui sa fii decat un STAR, de restul se va ocupa echipa ta.

Anca Lupes
office@starmanagement.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/star-management/depeche-mode-vine-la-bucuresti