LUMINITA ANGHEL SI SISTEM VOR REPREZENTA ROMANIA LA EUROVISION

BUCURESTI - 7 martie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Ei considera ca numarul imens de voturi primite din partea publicului este cea mai mare reusita a lor.

LUMINITA ANGHEL SI SISTEM VOR REPREZENTA ROMANIA LA EUROVISION

Clasata pe locul I la selectia nationala pentru Eurovision, piesa "Let Me Try" compusa de Cristian Faur si interpretata de Luminita Anghel si Sistem va participa in semifinala pentru Eurovision de la Kiev din 19 mai.
Luminita si Sistem au impresionat prin calitatea interpretarii si a show-ului, adunad peste 10.800 voturi din partea publicului telespectator. Pentru asta atat interpretii cat si compozitorul doresc sa multumeasca tuturor celor care i-au votat si le promit ca la Kiev vor fi cel putin la fel de buni. "Faptul ca avem in spate peste 10 mii de inimi care bat pentru noi este, pe langa o motivatie in plus sa ne autodepasim, si o responsabilitate coplesitoare" ne-au declarat artistii.
Desi voturile juriului au fost majoritar in favoarea Loredeanei si a piesei sale "Lele" (135 fata de 134), se pare ca numarul mare al voturilor publicului a fost decisiv.
Inca din aceasta saptamana vor demara pregatirile pentru Kiev. Sistem si Luminita vor intra intr-un program foarte strict de repetitii, sesiuni de styling si vor pregati un turneu de promovare in celelalte tari participante la Eurovision.
"Va trebui sa facem acelasi "desant promotional" pentru a face piesa noastra cunoscuta si in celelalte tari astfel incat sa putem primi voturi si de la publicul de peste hotare. De asemenea suntem constienti ca aceasta este o ocazie de a ne face cunoscuti la nivel european pe care nu o putem rata si pentru care trebuie sa ne prezentam la cel mai inalt nivel." spun invingatorii.

Despre STAR MANAGEMENT

STAR MANAGEMENT este singura agentie de impresariat din Romania care practica rezervari de artisti on-line.

STAR MANAGEMENT isi propune sa ofere asistenta artistilor sai in ce priveste relatiile acestora cu toate institutiile cu care interactioneaza - case de discuri, mass-media, organizatori de spectacole etc.

Echipa STAR MANAGEMENT este formata din profesionisti ai music business-ului dintre care unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului - Zoli (Sistem). Succesul lui poate fi si succesul tau.

Cu STAR MANAGEMENT nu va trebui sa fii decat un STAR, de restul se va ocupa echipa ta.

Anca Lupes
Director
Star Management
tel/fax: 021/322.00.52
mobil +40.722.39.66.40
www.StarManagement.ro


pr@starmanagement.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/star-management/luminita-anghel-si-sistem-vor-reprezenta-romania-la-eurovision