ZOLI (SISTEM) - MASTER IN MUZICA

BUCURESTI - 29 iunie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

6850-zoli2.jpg

Zoli de la Sistem a absolvit cursurile de Master in Arta

ZOLI (SISTEM) - MASTER IN MUZICA

Putina lume stie ca Zoli (SISTEM) a terminat Academia de Muzica "Gh Dima" din Cluj cu nota 10. Dar nu s-a multumit cu atat, ci si-a continuat studiile cu cursuri de Master in "Arta muzicala". Ieri, artistul si-a sustinut la Cluj lucrarea de dizertatie in domeniul "Managementului in arta muzicala" avand ca subiect "Organizarea unui concert de sine statator SISTEM". Contactat telefonic, a ne-a declarat ca lucrarea sa a fost apreciata de comisia de examen dar ca, mai mult decat atat, se gandeste sa o transforme in realitate cat de curand. "Pe langa aspectul profesional, aceasta lucrare de dizertatie reprezinta un vis mai vechi al meu, iar in timp ce lucram la ea, aproape ca vedeam derularea show-ului. Am fost pe undeva sa astern pe hartie planul unui astfel de spectacol, iar acum ca acesta este complet, nu-mi mai ramane decat sa-l pun in aplicare."
Sigur ca nici aceasta reusita nu-l multumeste pe ambitiosul Zoli: "N-am terminat cu scoala. Profesorii mei m-au sfatuit sa continui cu doctoratul - si o voi face." ne-a declarat el si a incheiat cu o gluma: "Asa ca peste cativa ani o sa puteti sa-mi spuneti ".
Pana in acest moment Zoli este singurul artist din aria muzicii non-clasice care detine acest titlu si primul manager artistic cu studii superioare post-universitare in domeniu.

Despre STAR MANAGEMENT

STAR MANAGEMENT este singura agentie de impresariat din Romania care practica rezervari de artisti on-line.

STAR MANAGEMENT isi propune sa ofere asistenta artistilor sai in ce priveste relatiile acestora cu toate institutiile cu care interactioneaza - case de discuri, mass-media, organizatori de spectacole etc.

Echipa STAR MANAGEMENT este formata din profesionisti ai music business-ului dintre care unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului - Zoli (Sistem). Succesul lui poate fi si succesul tau.

Cu STAR MANAGEMENT nu va trebui sa fii decat un STAR, de restul se va ocupa echipa ta.

Anca Lupes
Director
Star Management
tel/fax: 021/322.00.52
mobil +40.722.39.66.40
www.StarManagement.ro


pr@starmanagement.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/star-management/zoli-sistem-master-in-muzica