Cum alegem gelurile uv pentru unghii potrivite

Timisoara - 21 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Daca vrei sa te bucuri de o manichiura de nota 10 care sa atraga atentia celor din jur, atunci cu siguranta vrei sa afli cum poti sa alegi corect gelurile uv pentru unghii.

Alegerea corecta a gelurilor de unghii poate sa iti dea batai de cap daca nu stii dupa ce criterii sa te uiti cand vrei sa achizitionezi produsele de manichiura / pedichiura ideale.

Orice doamna si domnisoara isi doreste sa ai o manichiura si pedichiura de invidiat dar si sa fie in trend cu ultimele forme si modele de unghii. Astfel manichiura unei femei trebuie sa fie mereu ingrijita si frumoasa.

Astfel cand nu ai timp sa mergi la salon poti apela cu incredere la unghiile cu gel pentru ca ele iti ofera sansa sa ai manichiura frumoasa si rezistenta mai mult timp.

Iata cum alegi gelul uv potrivit pentru unghiile tale:

1. In functie de lungimea unghiilor

Gelurile dense sunt potrivite pentru unghii lungi pentru ca poti sa le modelezi mai bine. Pe site-ul Janet Nails poti alege diverse geluri uv profesionale din colectii variate.

2. Culoare

In functie de preferintele tale dar si de culoarea pielii tale poti alege diverse geluri ca sa se potriveasca mai bine cu pielea ta.

Acest produs se alege in functie de forma unghiilor dar si in functie de culoarea pielii tale. Daca pielea ta are un aspect galbui atunci alege lacuri de unghii mov - inchis/deschis. Daca pielea ta este mai deschisa alege nuante maro, orange, verde.

Descopera gama de geluri uv profesionale in diverse nuante si culori pe site-ul Janet Nails.

Pe langa gama de pile de unghii profesionale si lacuri cu gel pe site-ul Janet Nails poti sa gasesti si lampi uv profesionale cu diverse capacitati si dotari pentru ca tu sa ai o manichiura reusita de care sa te bucuri mai multa vreme.

Lampa uv de unghii Janet Nails  este un must have in ziua de azi pentru ca orice doamna si domnisoara isi poate face singura unghiile acasa.

Descopera pe site-ul Janet Nails intreaga gama de produse profesionale de manichiura si pedichiura la standarde inalte.

Despre STAR MARKETING MEDIA

Star Marketing - Agentie de marketing si web design din Timisoara care ajuta afacerile mici sa se dezvolte in mediul online.

Taguri: autoOradeamasinatimisoarainchirieridevarent