Cum alegem pilele de unghii

Timisoara - 24 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cand vine vorba de manichiura noastra trebuie sa fim atente la forma unghiilor noastre, dar si la ce produse folosim. De aceea Janet Nails iti vine in ajutor cu cateva sfaturi pretioase despre cum sa alegi pilele de unghii potrivite.

pile unghii Janet Nails

pile unghii Janet Nails

Pilele de unghii le putem gasi in diverse forme, culori si modele.Dar cand alegem o pila de unghii nu ne uitam numai la aceste aspecte , ci ar trebui sa tinem cont de gradul de abraziune a smirghelului.

Forma unghiilor este usor de dat si mai ales de intretinut cu instrumentele potrivite. Alege o forma patrata daca ai degetele lungi si unghiile inguste si aplica apoi diferite modele cu lacuri colorate.

Manichiura este o modalitate de a ne mentine unghiile frumoase si sanatoase. Fie ca alegi sa te ocupi de manichiura ta acasa sau sa apelezi la serviciile unui salon, trebuie sa stii anumite lucruri. De exemplu, pila este un accesoriu de nelipsit din trusa de manichiura a fiecarei femei sau chiar din poseta pe care o poarta zi de zi.

Pilele de unghii profesionale Janet Nails iti vor asigura o forma frumoasa a unghiilor tale prin care sa ai o manichiura frumoasa.

Acestea se aleg in functie de gradul de abrazivitate - acesta arata cat de fina sau de dura este pila de unghii . In acest sens hai sa vedem ce este mai exact gradul de abrazivitate. Este o cifra in 60-600 (cu cat mai mic acest grad de abrazivitate cu atat mai dura este pila de unghii).

Pentru o manichiura pe unghii false alege o pila cu abrazivitate mai mica pana la 140 pentru a nu distruge pila.

Dar in schimb daca iti faci manichiura pe unghii naturale alege pilele mai fine cu graduri de abrazivitate mai mare peste 240 pentru a proteja unghia.

Pe langa asta, pilele de unghiii sunt in diverse forme precum banana, semiluna, drepte, etc.

Ca sa ai o manichiura frumoasa si eleganta iti recomandam sa alegi si o lampa uv de unghii Janet Nails prin care sa poti usca uniform gelul de unghii.

Pe site-ul Janet Nails gasesti o gama variata de geluri de unghii prin care sa poti avea o manichiura irezistibila.

Despre STAR MARKETING MEDIA

Star Marketing - Agentie de marketing si web design din Timisoara care ajuta afacerile mici sa se dezvolte in mediul online.

Taguri: manichiuranailspilapileunghiijanetgelurilampalampi