Concept unic de e-learning: Compania locală Starperformining lansează cursurile open online de dezvoltare profesională

BUCURESTI - 18 ianuarie 2022

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Tehnologie, Internet, Cursuri

Dezvoltarea profesională a trecut în ultimii doi ani un test extrem de riguros. Coordonarea la distanță și digitalizarea accentuată a comunicării și a proceselor legate de resursele umane au confruntat companiile și profesioniștii din business cu serioase provocări.

Cursuri OPEN online Starperformining

Cursuri OPEN online Starperformining

 Feedback-urile încurajatoare din partea tuturor organizațiilor cu care am colaborat și din partea angajaților lor, ne-au determinat să deschidem aceste cursuri pentru un număr cât mai mare de companii și profesioniști de business, care își doresc programe de e-learning la standarde internaționale de calitate, în limba română 

Radu Dumitru Stănescu, Fondator și Managing Partner

Pentru a răspunde acestor nevoi, compania locală de consultanță și training Starperformining lansează în perioada februarie - mai 2022 cursurile OPEN online de dezvoltare profesională adresate atât companiilor care vor să-și instruiască proprii angajații și să-și dezvolte talentele, cât și profesioniștilor în business care doresc să-și îmbunătățească competențele profesionale și să treacă la un nivel superior în carieră. 

Cursurile open cuprind următoarele programe care se vor desfășura online, conform acestui calendar:

• Managementul timpului, 14 - 25 februarie 2022
• Interviul de selecție, 21 februarie - 4 martie 2022
• Asistent Manager, 7 martie - 1 aprilie 2022
• Cum să lucrăm mai eficient, fără stres, 21 martie - 8 aprilie 2022
• Tehnici de feedback, 11 - 22 aprilie 2022
• Gestionarea conflictelor, 18 aprilie - 9 mai 2022
• Digitalizarea inteligentă a echipei, 9 - 20 mai 2022
• Gestionarea relației cu șeful, 16 - 27 mai 2022

”Starperformining livrează cu succes astfel  de programe de training online inovative,  încă de la începutul pandemiei,  pentru clienți corporate. Feedback-urile încurajatoare din partea tuturor organizațiilor cu care am colaborat și din partea angajaților lor, ne-au determinat să deschidem aceste cursuri pentru un număr cât mai mare de companii și profesioniști de business, care își doresc programe de e-learning la standarde internaționale de calitateîn limba română” a declarat Radu Dumitru Stănescu, Fondator și Managing Partner al companiei Starperformining

Cursurile open de dezvoltare profesională sunt construite în baza unei metodologii extrem de dinamice și interactive. Acestea includ texte și filme video care explică concepte și teste de verificare a cunoștințelor. Cursanții pot accesa aceste materiale, online, la orice oră, de pe orice dispozitiv.

În scopul de a pune în practică noțiunile studiate, toate programele conțin webinare și sesiuni de consiliere individuală, în care se dezbat studii de caz și jocuri de rol relevante. Acestea se desfășoară tot online, la date și ore programate anterior. 

Pe tot parcursul procesului de învățare cursanții pot interacționa în mod direct cu consultanții pentru clarificarea noțiunilor și a conceptelor studiate individual și în grup.

La final, participanții vor putea  transforma cunoștințele acumulate în acțiuni cu impact real asupra carierei lor profesionale și asupra afacerii.

Consultanții Starperformining care facilitează programele de formare au studii de specialitate, dețin certificări locale și  internaționale și au acumulat experiență practică atât în companii locale, cât și în multinaționale, din diferite țări și industrii, atât la nivel operațional, cât și la nivel strategic.

”Vremurile s-au schimbat, noi ne-am reinventat. Dezvoltarea profesională continuă prin inovație și metode noi de e-learning, iar Starperformining, la un click distanță, poate fi extrem de utilă tuturor companiilor și profesioniștilor care doresc să atingă un nivel superior de performanță”, a mai precizat Radu Dumitru Stănescu.

Gama de cursuri online open și corporate pe care Starperformining le organizează,  se află în plin proces de diversificare. 

Pentru mai multe informații și înscriere la cursuri, vă invităm să accesați platforma online Starperfomining.

Despre STAR PERFORMINING SRL

Cu peste 20 de ani de experiență practică de business, Starperformining este partenerul de încredere care livrează soluții practice de business pentru companii multinaționale si locale, pe care le ajută să atingă un nivel înalt de performanță prin servicii adaptate fiecărei organizații.

Serviciile Starperformining acoperă arii precum: diagnoză organizațională, strategia comercială, optimizare organizațională, dezvoltarea competențelor, iar instrumentele principale utilizate de specialiștii Starperformining sunt: Evaluarea “360 de grade”, Centrul Online de Evaluare și Dezvoltare, FIRO-B test psihologic, MBTI - dinamica comportamentului uman, MEIRC - evaluarea posturilor, HAX management strategic, Play To Win - stabilirea strategiei, CANVAS - abordare strategică.

Fondator și Managing Partner al companiei este Radu Dumitru Stănescu, profesionist în business cu peste 20 de ani de consultanță în management pentru companii naționale și multinaționale din Europa de Sud-Est și Centrală. Zona sa de expertiză cuprinde strategie comercială, diagnoză și optimizare organizațională, optimizare de business la nivel intern și internațional și dezvoltarea competențelor. De-a lungul carierei a lucrat cu peste 50 de companii, inițial ca angajat în Heineken, Unilever și Puratos, apoi consultant în proiecte de business, unde a interacționat cu echipe mari, grupuri internaționale și management superior, fiind certificat de CCL USA, OPP London, Strategyzer Swiss, Meirc Dubai, Psychometrics Can

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/star-performining-srl/concept-unic-de-e-learning-compania-locala-starperformining-lanseaza-cursurile-open-online-de-dezvoltare-profesionala