O noua gama de telefoane mobile Philips pe piata romaneasca

BUCURESTI - 18 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie

Simplu de utilizat, cu o durata extraordinara de viata a bateriei si posibilitati dual SIM, telefoanele mobile Philips sunt acum disponibile pe piata romaneasca prin intermediul distribuitorului autorizat Star Print in cadrul retelelor GSM specializate.

Philips Xenium mobile

Philips Xenium mobile

Star Print, leader in domeniul distributiei IT&C, lanseaza pe piata romaneasca o noua gama de telefoane mobile Philips.

Marian Mihaila, Sales Development Manager Star Print: „Utilizatorii au nevoie de telefoane pe care se pot baza, functionale si stabile. Evident, necesitatile de comunicare si multimedia au crescut progresiv in ultima perioada, telefoanele mobile raspunzand acestor nevoi din ce in ce mai competitiv. Din pacate, multi utilizatori se plangeau insa de lipsa posibilitatilor reale de alegere in cazul comunicarii doar de voce. In mediul de business pe langa importanta conectarii permanente la internet si mesagerie electronica, este foarte importanta calitatea convorbirii si autonomia. Tocmai de aceea, ne-am propus sa oferim posibilitatea satisfacerii acestei nevoi cu ajutorul telefoanelor mobile Philips”.

Incepand cu aceasta luna telefoanele mobile Philips sunt disponibile pe piata romaneasca prin intermediul distribuitorului autorizat Star Print in cadrul retelelor de GSM specializate.

Telefoanele mobile Philips sunt device-uri compacte, simplu de utilizat, care se remarca prin durata extraordinara de viata  a bateriei si posibilitatile dual SIM. Gama disponibila in acest moment include modelele Philips Xenium X100, Philips Xenium X501, Philips Xenium X503, Philips Xenium X510 si Philips Xenium X806. Conform specificatiilor oficiale, fiecare dintre modelele Philips au perioade de standby cuprinse intre o luna si doua luni, iar timpul de convorbire variaza intre 7.5 ore si 16 ore. Valorile minime mentionate (1 luna in standby si 7.5 ore de convorbire) permit unui utilizator care vorbeste in jur de o ora pe zi, sa ajunga la o autonomie reala de aproximativ 10 zile.

Modelul de entry al gamei este handsetul X100 ce are functii de lanterna, MP3 player, radio FM, browser WAP si suport pentru carduri de memorie. Lista de specificatii a lui Philips Xenium X100 include suport pentru conectivitate GSM si GPRS, un display TFT de 1.8 inchi cu rezolutie de 128 x 160 pixeli, precum si suport pentru doua cartele SIM.

Philips Xenium X503 este un telefon compact, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, MP3 player, radio FM cu RDS, un jack audio de 3.5 mm, suport Bluetooth stereo si slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB. In plus, terminalul foloseste un port mini USB, atat pentru transfer de date, cat si pentru incarcare. Acest handset dual SIM foloseste o lista inovatoare de contacte, care permite operarea cu usurinta cu 2 cartele.

Xenium X510 este un terminalul dual SIM ce foloseste un display touch de 2.4 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si suport pentru recunoasterea scrisului de mana, iar lista sa de dotari mai include si conectivitate GSM 900/1800 MHz, o camera de 2 megapixeli, conectivitate USB si Bluetooth. Philips Xenium X510 cantareste 103 grame si foloseste un slot pentru carduri microSD.

Varful de gama X806 are un design deosebit de atragator, cu grosime de 14 mm, dotat cu un display TFT de 3.5 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, camera de 5 megapixeli, Bluetooth, radio FM, memorie interna de 47 MB si slot pentru carduri microSD.

Despre Profiway

STAR PRINT este o companie specializata in import si distributie, bazandu-se pe parteneriate internationale strategice si oferind produse de cea mai inalta calitate. Aceste abordari ce i-au permis ocuparea unui loc fruntas in Romania in topul firmelor distribuitoare de IT&C (imprimante, cartuse pentru imprimante inkjet si laserjet), medii de stocare (dischete, CD-uri/DVD-uri, casete de stocare date, carduri de memorie, USB Drives), casete video si audio pentru consumatori casnici sau profesionali, infrastructura office – computing. Venind in intampinarea nevoilor consumatorilor din Romania STAR PRINT a adaugat in portofoliul sau de produse noi segmente de produse: telefoane mobile si dispozitive multimedia.