Star Storage ofera solutii de platina pentru infrastructura IT

BUCURESTI - 1 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Star Storage, in calitate de partener de platina al Conferintei IDC Storage, Virtualization, and Datacenter Efficiency Roadshow 2009, vine in intampinarea profesionistilor din IT&C cu solutii si servicii gandite special pentru a sustine sectorul privat si public din Romania in acest an dificil pentru noi toti.

Traditionalul IDC Storage, Virtualization and Datacenter Efficiency Roadshow este recunoscut ca fiind o platforma pentru schimbul de experienta, de idei si cele mai bune practici intre utilizatorii de solutii de stocare, expertii independenti si liderii industriei. Si pentru Star Storage este o traditie parteneriatul cu IDC Romania.

Pe 2 aprilie 2009 la Hotel Marriot din capitala, Radu Isaia, Director Presales, Information Management Infrastructure Solutions Star Storage va sustine o prezentare cu tema „Virtualizarea, Deduplicarea, Arhivarea - de la concept la implementare.” Domnul Isaia va aduce in vizorul audientei cateva exemple de solutii practice, care pot fi adoptate pentru a bifa pe agenda dumneavoastra optimizarea costurilor de infrastructura.

„Intentia noastra este sa aducem companiile din Romania fata in fata cu beneficiile generate de solutiile si serviciile noastre. Ii invitam sa viziteze standul Star Storage pe toti cei interesati de tehnologie si de cum aceasta poate deveni co-echipierul nostru pentru a marca succesul strategiei de optimizare a costurilor. Pentru mai multe detalii, si o demonstratie practica a conceptelor prezentate in cadrul conferintei, ii asteptam in Centrul de Solutii Star Storage din sediul central din Bucuresti.” sustine Radu Isaia, Director Presales Star Storage.

„Inca de la inceputurile sale, Star Storage a fost gandita pentru a oferi servicii si solutii in vederea optimizarii costurilor de business. Aceasta optimizare nu se refera la o actiune finita si precisa ci la o atitudine a conducerii unei organizatii referitoare la politica generala de costuri. De ce numai in aceasta perioada de criza economica ne orientam spre reducerea costurilor, de ce nu incercam sa avem acest focus in permanenta? Ceea ce noi oferim nu sunt altceva decat o serie de instrumente de lucru indispensabile unei companii care se vrea competitiva la nivel european, sustenabila economic si viabila financiar.” mentioneaza Catalin Paunescu, Directorul General Star Storage.

Despre STAR STORAGE SRL

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, activa pe piata solutiilor de stocare, arhivare si management de date si documente. Inca din anul 1999, data ce ii confera pozitia de pioner in domeniu, Star Storage dezvolta solutii proprii pe baza tehnologiei si produselor a peste 20 de parteneri internationali pe care ii reprezinta in Romania. Complementar, compania ofera si solutii de outsourcing prin intermediul unor centre proprii, dezvoltate pe baza ultimelor tehnologii in domeniu: Centrul de Conversie Documente, Centrul de Productie Documente si Comunicare Personalizata cu Clientul/Cetateanul, Data Center, Centrul de Solutii. Solutiile si serviciile oferite de Star Storage sunt utilizate de cele mai mari companii din Romania, atat din domeniul public cat si privat, din cele mai diverse domenii de activitate.
Vasilica Gaciu
Marketing&PR Specialist STAR STORAGE

vasilica.gaciu@star-storage.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/star-storage2/star-storage-ofera-solutii-de-platina-pentru-infrastructura-it