Star Storage – partener de excelenta la conferinta „Externalizarea de servicii pentru mediu financiar-bancar”

BUCURESTI - 24 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Star Storage, in calitate de partener de excelenta, a participat la conferinta „Externalizarea de servicii pentru mediu financiar-bancar”organizata de Agora Media in colaborare cu Institutul Bancar Roman, venind in intampinarea profesionistilor cu solutii si servicii gandite special pentru a sustine sectorul financiar-bancar din Romania.

Star Storage – partener de excelenta la conferinta „Externalizarea de servicii pentru mediu financiar-bancar”

Externalizarea de servicii nu reprezinta un concept nou pentru piata romaneasca. Fiind inca departe de atingerea maturitatii, acest principiu este aplicat cu succes de un numar din ce in ce mai mare de companii, ponderea cea mai mare regasindu-se in cazul organizatiilor medii si mari.

De ce externalizare?
• Reducerea costurilor operationale generate de investitii in echipamente si forta de munca bine calificata precum si amenajarea corespunzatoare a spatiilor fizice
• Permite organizatiilor sa-si concentreze eforturile pe “core business”;
• Crearea unei structuri de costuri variabile – fara costuri ascunse;
• Imbunatatirea productivitatii si a calitatii ;
• Acces rapid si comod la cele mai noi tehnologii;
• Administrarea facila a serviciilor, securitate si redundanta garantata.

Avantajele enumerate mai sus au fost detaliate de catre expertii Star Storage pe parcursul celor trei prezentati sustinute in cadrul conferintei. Este foarte important in schimb de precizat ca doar simpla intelegere a acestor avantaje fara o analiza atenta a furnizorilor de servicii externalizate nu ofera certitudinea rezultatelor asteptate de organizatiile care demareaza procesul de externalizare. Specialistii nostri au oferit astfel argumente concrete privind alegerea Star Storage ca cel mai bun furnizor de servicii externalizate.

In prezentarea sa, Conversia digitala a documentelor, preluarea datelor din formulare, domnul Adrian Paraschiv, Sales Manager Financial Services a oferit detalii despre serviciile de arhivare electronica si externalizare a proceselor bazate pe documente.
Promovate sub brandul Star ArchiveTM, aceste servicii includ arhivarea digitala si analogica, procesarea formularelor, captura datelor din formulare si servicii de introducere de date (data entry).
Intentia noastra este sa prezentam companiilor din Romania beneficiile generate prin intermediul mixului unic de solutii si servicii oferit de Star Storage. Pentru mai multe detalii, si o demonstratie practica a conceptelor prezentate in cadrul conferintei, ii asteptam la sediul central Star Storage din Bucuresti. a declarat Adrian Paraschiv, Sales Manager Financial Services Star Storage.

Servicii externalizate de protectie si gestiune a informatiilor si aplicatiilor a fost tema celei de-a doua prezentari sustinuta de Viorel Delinschi, Business Development Manager.
Au fost evidentiate avantajele si caracteristicile serviciilor oferite in cadrul pachetului StarVaultTM: SSP – Storage Service Provider (back-up la distanta, replicare, centru de date, echipamente dedicate, canale de comunicatii); ASP – Application Service Provider (servicii de gazduire si gestiune a aplicatiilor: gestiune arhiva electronica, managementul documentelor si fluxurilor de lucru); SaaS – Software as a Service (Hosted Exchange, Hosted Share Point, Hosted CRM, HVaaS - Hosted Video as a Service, Virtual Desktop); MSP – Managed Service Provider; MSSP - Managed Security Service Providers
Experienta indelungata a unei echipe dinamice, motivata si profesionista impreuna cu avantajele unor parteneriate cu cele mai mari companii la nivel mondial cum ar fi EMC sau Hitachi ofera certitudinea ca Star Storage este cea mai potrivita alegere.

Silvius Neagu, Business Development Manager a sustinut prentarea cu tema Abordarea transpromo in document output management. Specialistul Star Storage prezentat o serie vasta de servicii oferite sub brandul Star CommTM cum ar fi: procesare date variabile din formate / surse diferite, design layout/template de imprimare, generarea de documente personalizate in diverse formate (print, pdf, html, xml) si trimiterea acestora pe multiple canale de comunicare (e-mail semnat digital, sms, portal), printarea documentelor personalizate (extrase, facturi, notificari, informari etc.), procesarea si managementul corespondentei pe hartie (anvelopare si distributie). Pe baza tehnologiilor de ultima generatie de la KONICA, BÖWE si GMC au fost evidentiate avantajele comunicarii personalizate si detaliate concepte noi pentru piata din Romania cum ar fi transpromo (combinarea informatiilor tranzactionale cu mesaje promotionale in cadrul facturilor , extraselor de cont, etc.) sau white space management.

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, activa pe piata solutiilor de stocare, arhivare si management de date si documente. Inca din anul 1999, data ce ii confera pozitia de pioner in domeniu, Star Storage dezvolta solutii proprii pe baza tehnologiei si produselor a peste 20 de parteneri de top la nivel international. Complementar, compania ofera o gama variata de servicii externalizate prin intermediul unor centre proprii, dezvoltate pe baza ultimelor tehnologii in domeniu: Centrul de Conversie Documente, Centrul de Productie Documente si Comunicare Personalizata cu Clientul/Cetateanul, Centrul de Date, Centrul de Solutii. Solutiile si serviciile oferite de Star Storage sunt utilizate de cele mai mari companii din Romania, atat din domeniul public cat si privat, din cele mai diverse domenii de activitate.
Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati www.star-storage.ro

Despre EMC
EMC este liderul mondial in produse, servicii si solutii pentru stocarea si managementul informatiei. Solutiile de infrastructura permit organizatiilor sa administreze, utilizeze, protejeze si distribuie datele lor valoroase intr-un mod eficient si economic.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.emc.com

Despre Hitachi Data Systems
Renumita companie de analiza si consultanta IT, Gartner Dataquest, a recunoscut in Hitachi Data Systems un lider pe piata sistemelor de stocare de tip enterprise si compania cu cea mai mare crestere in domeniul dezvoltarii aplicatiilor de management pentru sisteme de stocare. Cresterea rapida a cotelor de piata pentru sistemele de stocare din familia modulara si premiile dobandite pentru programele de parteneriat, au facut de asemenea din Hitachi Data Systems o forta importanta pe piata sistemelor de stocare de gama medie.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.hds.com

Despre STAR STORAGE SRLvasilica.gaciu@star-storage.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/star-storage2/star-storage-partener-de-excelenta-la-conferinta-externalizarea-de-servicii-pentru-mediu-financiar-bancar