stars4dreams    

Comunicate de presa si evenimente pe tema stars4dreams

 • stars4dreams. Concert inna, irina rimes, nicoleta nuca

  stars4dreams

  Bucuresti - 25 March 2019

  Comunicat de DHM Printing Advertising

  Sunt frumoase, talentate și se implică adesea în cauze sociale. INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă au acceptat invitația de a urca pe scena Sălii Palatului și de a cânta pentru a-i susține pe copiii cu boli incurabile îngrijiți de Fundaț ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: inna , stars4dreams , fundatia copii in dificultate , irina rimes , nicoleta nuca

  Vezi toate comunicatele de presa despre stars4dreams

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul stars4dreams.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la stars4dreams. Informatiile despre stars4dreams cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul stars4dreams, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la stars4dreams, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.