9 ani de StarShinerS cu reduceri ca de Black Friday!

Oradea - 15 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

StarShinerS împlinește 9 ani și oferă clientelor 20% reducere la toate articolele de pe StarShinerS.ro și din ShowRoomurile StarShinerS! Doar o singură zi, reducerile sunt atât de irezistibile la toate categoriile de produse,

15 Martie Ziua StarShinerS

15 Martie Ziua StarShinerS

În fiecare an, în 15 martie, StarShinerS răsplătește fidelitatea clientelor cu o zi întreagă de reduceri la toate articolele de pe StarShinerS.ro și din ShowRoomurile StarShinerS din Lotus Center Oradea sau Shopping City Timișoara.

Colecția NOUĂ, la preț de sărbătoare!StarShinerS lansează din 2008 o colecție nouă, cu peste 100 de articole vestimentare și doar astăzi se pot cumpăra la preț de sărbătoare. Descoperă colecția de bluze, rochii de zi, rochii de seară, pantaloni, cămăsi, trenciuri și multe alte piese vestimentare de la branduri românești precum: StarShinerS, LaDonna, PrettyGirl, Ana Radu, Fofy.

Special: COLECȚIA YOUNGColecția Young semnată StarShinerS vine ca o dedicație publicului feminin non-conformist care ar alege oricând o piesă vestimentară care să le pună în valoare atitudinea și modul de a trăi intens fiecare clipă.Broderiile sunt realizate în parteneriat cu Brodează.ro.

Diversitate de stiluri și piese vestimentareDin dorința de a oferi clientelor o diversitate mare de piese vestimentare, online clientele au acces la piese vestimentare potrivite pentru orice stil vestimentar: de la office, elegant, de ocazie, la casual sau smart casual.

Cea mai mare atracție: creațiile StarShinerSDin 2014, pasiunea pentru modă s-a transpus pe liniile de producție StarShinerS, iar săptămânal echipa de creație lansează noi modele de haine potrivite pentru orice vârstă disponibile atât online cât și în ShowRoomuri. O particularitate deosebită a creațiilor constă în faptul că paleta de mărimi StarShinerS ajunge până la 46.Sărbătorește 9 ani de StarShinerS cu 20% reducere și în ShowRoomÎn ShowRoomurile din Lotus Center și Shopping City Timișoara, clientele au acces cele două monitoare cu touchscreen amplasate în incinta pentru a plasa comenzi cu livrare în ShowRoom sau la domiciliui. Astfel clientele pot beneficia de reducerile de pe tot site-ul, nu doar la articolele din ShowRoom.

Câteva cifre:Din 2008 am reușit să avem peste:• 250.000 de clienți fericiți• 531 colecții NOI lansate• 9500 articole cu livrare în stoc• 590.000 de prieteni pe Facebook

Contactează-ne:

https://starshiners.ro/

showroom@starshiners.com

info@starshiners.com

Adresă ShowRoomuri:

Timișoara: Shopping City Timișoara, Calea Șagului Nr. 100

Oradea: Lotus Center Str. Nufărului Nr. 30

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/starshiners/9-ani-de-starshiners-cu-reduceri-ca-de-black-friday