Black Friday StarShinerS Romania, Reduceri pe bune! pe 29 noiembrie 2013

Oradea - 27 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

StarShinerS lanseaza campania "Reduceri pe bune!" de Black Friday 2013. In vinerea neagra a magazinelor online romanesti, mai exact pe 29 noiembrie 2013, StarShinerS ofera reduceri de 65%.

Black Friday StarShinerS Romania, Reduceri pe bune! pe 29 noiembrie 2013

Campania "Reduceri pe bune de Black Friday!" garanteaza promotiile oferite clientilor sai. Doar in aceasta zi, vineri, 29 noiembrie 2013, in limita stocului disponibil, toate articolele din magazinul online vor avea preturile mai mici cu 20% fata de preturile obisnuite.

In plus, cu ajutorul partenerilor StarShinerS, vor exista articole de imbracaminte a caror reduceri vor fi o adevarata surpriza placuta pentru clienti.


Cateva dintre cele mai apreciate modele de rochii de gala Sherri Hill vor avea si reduceri de pana la 35%!, astfel ca reducerile vor fi de peste 1000 de lei. 


"Din respect pentru prietena noastra, clienta, StarShinerS ofera aceste promotii pe bune tuturor vizitatorilor magazinului nostru online in vinerea de Black Friday, cand vom lansa si Colectia noua StarShinerS. Inclusiv hainele din noua colectie vor beneficia de aceste reduceri", a declarat managerul SC StarShinerS SRL, Monica Muntean.

Promotia se va desfasura pe pagina http://starshiners.ro/black-friday